Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotografskrzyniamarzen

Sesja noworodkowa za darmo Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość fotografskrzyniamarzen

Witam, szukam nowo upieczonych rodziców, którzy chcieliby sobie i swojemu dziecku sprezentować sesję noworodkową. Sesję z chęcią zrealizują u Państwa w domu czy mieszkaniu (w przypadku, kiedy nie jest to możliwe, zapraszam do ciepłego studia na Bielanach; natomiast najlepiej przeprowadzić taką sesję w domu). Posiadam odpowiednie akcesoria i rekwizyty do takiej sesji. W pracy pomaga mi żona, która ma doświadczenie w układaniu dzieci. Takie sesje trwają różnie, zależy od tego jak mały model chce współpracować z fotografem i jakie ma kaprysy. Chcę po prostu rozbudować portfolio z tego zakresu.

Gość mamciamadzia
Witam serdecznie, Czy to jeszcze aktualne? Byłabym zainteresowana taką darmową sesją :-) termin porodu mam na kwiecień i chętnie skorzystałabym z takiej możliwości, ponieważ nie stać mnie na sesje za kilkaset złotych :-( z niecierpliwością czekam na odpowiedź,pozdrawiam wiosennie, Magdalena Zalewska

Gość gość
Cześć Magdalena! Zapraszam do kontaktu skrzyniamarzen@gmail.com Aktualne. Powiadomienia z Kafeterii trafiały do SPAM-u, więc dziś przez przypadek sprawdziłem. Napisz, a ustalimy konkrety. Pozdrawiam.

Gość gość
Czy to jeszcze aktualne bo moja siostra urodziła kilka dni temu synka?