Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelenna

dlaczego tyle kobiet boi sie seksu oralnego

Polecane posty

Gość jelenna

Przecież gdy się ufa partnerowi można przekraczać pewne granice. Kiedyś myślałam "jak tak można?!" A teraz sama fantazjuję o zrobieniu mu "loda" nagle, z zaskoczenia, o połknięciu na koniec albo finiszu na twarz. Bardzo podniecająca myśl. Byle komu nigdy, ale ukochanemu mężczyźnie czemu nie, skąd te opory?

Gość gość
Można się udławić :D

Gość gość
te opory z twojej nory. ..zasyfionej, smierdzacej i nie ogolonej! A sexi bielizna to bawełniane, wyblakle bokserki z drachą Czy już wiesz jakie opory najukochańsza?

Gość jelenna
@deviant no ja bym mogła, gdyby nie to że nie mieszkamy razem,strasznie mnie to nakręca i nie widze w tym nic obrzydliwego gdy partnerem jest, notabele od kilku lat, ten sam "jedyny"

Gość jelenna
Od dobrych paru lat jesteśmy razem i mi się nie "nudzi", nawet gdy mamy więcej czasu dla siebie podczas wyjazdów, nadrabiamy braki ;) pewnie ma to zwiazek z podnieceniem, tylko mnie myśl o dobraniu się do niego na tyle kręci, że to taki samonapędzający sie mechamizm trochę :P

Gość jelenna
Może. I potem nie rozumiem tego tłumu kobiet, które nawet na klasyczny seks się godzą 2 razy w tygodniu. KKwesta złego partnera, oporów, czegokolwiek? Może dobrze trafiłam bo mój obecny jest moim pierwszym ale nie rozumiem tego. A tej ogólnokobiecej niechęci do oralu... Po prostu nie rozumiem no.

Gość jelenna
I wciąż jesteśmy zostawieni bez odpowiedzi :( Dobrej nocy ;)