Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunaaa

~69

Polecane posty

Gość gość
no własnie spadaj zboku

lalunaa musisz nauczyć się ignorować takich i odpowiadać tym z którymi piszesz.

Ja raczej nie przepadam za tą pozycją. Mój partner ją lubi, ale szanuje to, że ja nie mam na nią ochoty i nie zmusza mnie to tego rodzaju seksu oralnego.

Gość gość
Dojrzeć lub nie zależy od nas samych. Jak będę zaniedbywał ten fragment swoich doznań to ... wiadomo, ale jeśli chcę być aktywna-y to dbam by czerpać z tego radość życia, a to naprawdę wielki doping łóżko :)

Gość lalunaaa
Zgadzam się z twoja wypowiedzią.Ostatnio mój partner doprowadził mnie do kobiecego wytrysku i odkryłam to po kilku latach współżycia

lalunaa skoro ostatnio miałaś to pierwszy raz, to mam pytanie czy przed samym wytryskiem nie miałaś uczucia, że masz duże parcie na pęcherz jakby siku CI się chciało??

Gość lalunaaa
szakuł 81 uczucie podobne ale na pewno to nie było siku

Gość gość
To jest cudowne, jak partner może u swojej kobiety czuć ten wytrysk. Ja marzę by kiedyś jeszcze muc coś takiego przeżyć. Ja lubię też jak siada na mojej twarzy i pieszczę ją ustami językiem uwielbiam tą czynność. Mogę w nieskończoność jej tak robić.

lalunaaa rozumiem , ale pytam, bo zdarzyło mi się pieścić palcami żonę tak, że prosiła, żebym przestał bo się posika. Chciałem zobaczyć czy uda się jej osiągnąć wytrysk, ale bardziej ją to złościło. Wiesz ona nie bardzo w to wierzy a po drugie krępuję ją taki stan zamiast poddać się przyjemności.

Gość gość
Ty się spuszczasz jak ci stoi ? Moczem oczywista !

Gość lalunaaa
szakuł 81 no to muszę Ci powiedzieć że ona chyba jest bliska tego.A co do krępacji to mi się to zdarzyło raz a mój partner nie znając tego stwierdził że pierwszy raz ktoś mu nasikał na twarz,więc teraz muszę się powstrzymywać

No widzisz to ja chcę doprowadzić do tego kobietę a Ty musisz się powstrzymywać . Porażka.

Gość lalunaaa
szakuł 81 Kwestia uświadomienia drugiej osoby.Jak jesteś zainteresowany tematem zapraszam do dyskusji Kobiecy wytrysk :) pozdr

Gość gość
Mi się wydaje że podczas seksu nie można się posikać :D tak samo jak facet nie może to kobieta też więc bez obaw ;)

Gość gość
a co jeszcze do tego wytrysku to mi też się raz czy 2 darzyło ^^ ale akurat mojemu się to podobało :)

Gość lalunaaa
dziś mój też polubi ;)