Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam nie szczepiących na odrę

Polecane posty

Gość wwrrr
''my swoje dzieci szczepić będziemy i w związku z tym kiedy w tv będą puszczać info o epidemii odry, przełączymy sobie na Kuchnię+'' Ciekawe, zwazywszy na temat, w jakim sie tu udzielamy. Macie widac podzielna uwage. Albo ta Kuchnia+ jest nudna.

Gość gość
no zwazywszy na to ze szczepionki nie działaja to bedziesz trzesła dupa jak wszyscy, nawet bardziej bo Twoje dziecko w które wpakowałas metale ciezkie wraz ze szczepionkami, bedzie słabiej walczyc z choroba, niz niezaszczepione dzieci których system immunologiczny bedzie silny i przejda chorobe łagodnie :) musze sie gdzies zgłosic bo chyba jestem jakims cudem które przezyło bez szwanku odre, ale zaraz przeciez setki moich kolezanek i kolegów tez ja przeszło bez szwanku... to teraz pewnie wirus tylko zabija bo mamusie które kochaja szczepienia tak twierdza.... :D idz ogladaj ta kucnie tv bo mysle ze tylko tyle Twój mózg moze przyjąć... :D

Gość gość
W temacie odry: dziecko zmarło na odre, nie było szczepione.

Gość gość
12:26 poniosło cię. Nie masz pojęcia o metalach ciezkich.

Gość gośćMagda
Dziecko w Niemczech zmarło ponieważ było przewlekle chore na serce. Kiedy Google zbanuje ten kibel :( co i raz tu trafiam. Masakra. Głupie baby, nie potraficie rozmawiać tylko się wzajemnie wyzywacie.

Gość gość
" gość 2015.03.01 http://mumsfromlondon.com/article/list-lekark i-w-sprawie-szczepie%C5%84 Krótko na temat "nie szczepię i to moja sprawa". Otóż nie, to nie tylko twoja sprawa smutas.gif " Od takiej lekarki sama bym sie wypisala, bo ma pstro zamiast realnej wiedzy. Nie wie ona np. ze obecnie co drugi dorosly jest przewleklym nosicielem bakterii ksztusca i moze zarazac. przeciwciala po szczepieniu na ksztusiec szybko wracaja do stanu z przed szczepienia i po dwoch latach 76% przeciwcial na ksztusiec znika.

Gość gość
Też mnie zdziwiła ta obowiązkowa szczepionka na ospę, a jednak jest obowiązkowa. Nie wiem po jaki ch... Ta szczepionka powinna być zalecana dla osób dorosłych, którzy nie chorowali. Nawet znalazłam informację o szczepionce skojarzonej ospy z mmr. To już jest totalny debilizm. Fundować dziecku 4 paskudne patogeny naraz z czego chyba nawet 2 są żywe. Osoba, która pisała o szczepionce ospy, miała na myśli to, że ogólnie szczepienia są mało warte, bo szczepienie nie chroni przed zachorowaniem, a wyście się na nią rzuciły. Osobiście przeszłam 2 razy ospę, w wieku 13 lat i wieku 33 lat. Ta druga bez gorączki, bez osłabienia, tylko i wyłącznie wysypka na całym ciele. Co do tej odry, to powinna być dostępna bezpłatnie samodzielna szczepionka odry, tak jak to było kilkanaście lat temu.

Gość gość
gość 2015.02.25 12:26 poniosło cię. Nie masz pojęcia o metalach ciezkich. xx A ty masz? Prędzej pojecie ma 12:26 niż ty.

Gość gość
to dla mam szczepiących, polecam aplikację Babee - wiecej na www.babee.pl