Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irekO

holowanie auta

Polecane posty

Gość irekO

Słuchajcie, mam sprawę. Chodzi mi o holowanie auta. Ostatnio niestety musiałem zostać odholowany i na samą myśl o tym ile zapłaciłem aż mnie krew zalewa. Macie może jakieś sprawdzone firmy w tej kwestii?

Gość gość
zobacz na www.roksa.pl , o to ci chodzi?

Gość gośćula
firmy są za drogie, jak musisz na lawete to lepiej szukać na olx czy gumtre,a jak zwykły hol to po znajomych najlepiej

Gość gość
Dzwoń po taxi ,idzie się dogadać.

Gość gość
To zależy skąd jesteś. Jeśli ze sląska to zdecydowanie olecam Ci tranport kaźmierczyk. Mają bradzo konkurencyjne ceny więc powinieneś być zadowolony.

Gość gość
Dobrze jest mieć sprawdzonych fachowców od pomocy drogowej! holowaniem mojego auta zajęli się panowie z www.holowanie.mazowsze.pl szybko przyjechali i nie policzyli dużo za tę usługę.

Gość Vaniret
Jednak czasami do takiego holowania warto wynająć profesjonalną firmę. Kiedyś myślałem ze dam rade, ale okazało sie że lepiej poradziła sobie z tym ta firma http://holowanie.i-poznan.pl/. Mają większe doświadczenie niż ja i pomagają 24/7

Gość Martinez33
Wiem, że sprawnie holowaniem samochodów zajmuje się ta firma http://holtrans-pomocdrogowa.pl/ . Warto zadzwonić do nich bo, sa pod telefonem 24/h więc jak tylko potrzeba to pomogą.

Gość gość
jesli chodzi o holowanie auta w krakowie znam dobra korporację taksówkarską, która ma także takie usługi - http://www.taxi.krakow.pl/oferta zajmują sie tez takimi aspektami jak odprowadzanie samochodów orz ur********iem silnika w razie konieczności. w ostatni weekend sporo mi pomogli! :D

Gość gość
Ja także miałem problem z samochodem przez co musiałem być odholowany do warsztatu. Jeśli chodzi o okolice Nowego Targu to mogę polecić www.pomocdrogowanowytarg.pl. Mają bardzo dobre ceny i szybko dojeżdżają do miejsca zdarzenia.

Gość gość
Auto zastępcze po wypadku można wziąć z eucocar. Wiedzieliście o tym? Mają naprawdę świetną ofertę!

Gość minoss3
Uważam, że warto sobie sprawdzić tę firmę http://www.holujemy24.com/pomoc-drogowa/pomoc-drogowa-tychy.html działają na terenie woj. śląskiego, bardzo szeroki zakres usług mają. Co więcej oprócz holowania tychy, zajmują się też serwisowaniem pojazdów, transportem aut zza granicy, sprzedażą części. Wydaje mi się, że takie usługi jak holowanie Tychy to warto ogarnąć wcześniej na wszelki wypadek, żeby później nie przepłacać. Jak się weźmie pierwszą lepszą firmę, koszty mogą okazać się wysokie.

Gość gość
Jeżeli auto holowanie to tylko z firmą www.holowanie-tanio.warszawa.pl z Warszawy. Pomoc drogowa świadczy swoje usługi 24 h wiec można do nich dzwonić w nocy o północy.

Gość Pawelkos

Znam tą firmę od holowania z Warszawy i miałem okazję skorzystać z ich usług.  Auto stanęło mi na środku autostrady wiec było ciężko....jakoś jakoś udało mi się zepchnąć go na pas awaryjny i pomoc przyjechała w 10 minut i mnie mnie ściągnęli  i nie zagrażałem w ruchu drogowy, 

Gość arek91

Ja korzystam z firmy Holowanie-Zgorzelec są dostępni praktycznie 24/7 za to duży plus.

Gość johnnn

Z Warszawy to najlepiej dzwonić do holowanie-tanio.warszawa.pl  Migiem u mnie byli i wszystkim się fachowo zajęli, także dzięki temu mniej stresu się najadłem. Funkcjonują 24h 7 dni w tygodniu. Cenowo jak dla mnie rozsądnie.