Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9. tydzień a brzuch jak w 6. miesiącu!!!!

Polecane posty

Gość gość

To moja druga ciąża. W pierwszej brzuszek było widać dopiero ok. 4-5 miesiąca. A teraz praktycznie od początku mam wywalony jak bęben. Moja koleżanka jest w pierwszej ciąży w 12. tygodniu i nic nie widać. Jestem załamana :(

Gość gość
Proste, nie obżeraj się tyle

Gość gość
Ja tez tak mialam , tez druga ciaza i tez w poprzedniej do 16 tyg nosilam swoje przedciazowe obcisle jeansy Nawet waze sie reguralnie od poczatku ciazy i na razie ( 16 tydzien ) przytylam troche ponad kilogram , wiec to nie tak ze przytylam tylko brzuch mi wyskoczyl juz od poczatku

Gość gość
Zawsze w kolejnej ciazy brzuch pokazuje sie szybciej, bo miesnie sa juz zmienione przez pierwszw ciaze. Zazwyczaj jest tez wiekszy niz za pierwszym razem.

Gość gość
Też w drugiej ciąży miałam większy niż w pierwszej. Mięśnie brzucha nie były takie mocne i łatwiej mi "wywalało" brzuch. Poza tym miałam problemy żołądkowe, wieczne mdłości i wzdęcia, więc nie byłam w stanie wciągać. Za to dla odmiany w 3 ciąży brzuszek znowu mały jak w pierwszej.

Gość gość
Problem w tym, że mało co jem, bo mam straszne mdłości. A mimo to przytyłam już 3 kilo!! Jak to możliwe??????????

Gość gość
Może Ci się woda zatrzymuje? Ja miała bardzo dużo wody, chodziłam spuchnięta jak prosię! Po wyjściu ze szpitala miałam już 10 kilo mniej!