Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z blondu na braz farbowac czy nie

Polecane posty

Gość gość

Mam jasną karnacj****ardzo jasne szare oczy z ciemną oprawą i blade usta. Myślicie ze braz mi bedzie pasowal?

Wszystko zalezy jaki jest Twoj naturalny kolor.2,3tony w jedna lub druga strone jest ok:-)

Gość gość
Moj naturalny kolor to ciemny blond, ale czy braz nie postarza?

Gość gość
Wgl to Dzięki , polecasz jakąś sklepową farbe? Czy lepiej isc do fryzjera?

Gość gość
nie farbuj, tez mam taki typ urody i zawsze byłam jasna bondynka, raz sie pokusiłam na ciemny blond, wyszedł mi braz i wygladałam starsznie, wiele osób mi powiedziało ze wygladam starzej, a zeby wrócic potem do blondu to masakra i włosy zniszczone bardzo. Nie próbuj lepiej ;)

Gość gość
Dzięki za szczerość. :) Tylko no kurcze potrzebuje jakiejs zmiany i mam dosc tych odrostów. :( Problem w tym że nie stać mnie na fryzjera. :(

jak napisalam 2,3tony rozjasnic,lub przyciemnic mozna,nie musi to byc od razu braz,jasny braz,jasny kasztan.Jesli natura obdarzyla Cie blondem tzn ze jest to Twoj kolor do typu urody i cery.Pozdr

Gość o boshe
popieram - nie farbuj. tez mam ciemny blond, a farbuje sie na sloneczny. kiedys mialam baleyage z brazem i brazu wyszlo za duzo - wygladalam okropnie. starzej i jakos tak ponuro. dobrze, ze braz szybko sie wymywa.