Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z osiemnastolatką? Działać, czy sobie darować?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu, dokładnie 5,5 roku temu zapoznałem się z pewną 13latką. Wtedy ćpałem, sypiałem z prostytutkami i ogólnie byłem ''na skraju'', głównie przez to, że miałem wieczny dostęp do pieniędzy majętnych rodziców. Byłem z nią pół roku, rozstała się ze mną pod pretekstem wieku, ja 23, ona 13, choć sądzę, że to był najmniejszy problem dla niej. Zeszła się z chłopakiem o rok starszym, była z nim pół roku, załamała się i zakończyła związek. Późnej sprowokowałem ją do powrotu do mnie, już była tak złamana wszystkim, że ledwo dawała sobie rade a ja jej nie pomagałem, np. raz na głodzie rzuciłem się na moją młodszą siostrę a ona stanęła w jej obronie i skończyła z niezauważalną blizną na ustach. Takich sytuacji było mnóstwo, ale nie kończyły się trwałymi znakami na ciele. Przekonała mnie do pójścia na odwyk i z dniem w którym poszedłem na detoks zostawiła mnie. Jakiś czas później wróciła do tego o rok starszego od siebie, mieli przerwę max 5 miesięcy. To dziewczyna z dobrego domu, która pogubiła się przez kłótnie rodziców i ludzi w szkole (całe gimnazjum znęcano się nad nią psychicznie i fizycznie). Przez ten cały czas co była ze mną nie doszło do niczego po za całowaniem, nic nie paliła i nic nie brała. Odkąd skończyła 13 lat nie wiele się zmieniła, nadal jest bardzo ładną dziewczyną, tyle, że z większym biustem i wydajniejszymi pośladkami. Nie mam z nią kontaktu ale mamy wspólnych znajomych, którzy przekazują mi czasem co u niej. Chciałbym do niej wrócić. Nikt nigdy nie przejawiał o mnie takiej troski i opieki jak ona. Ona doprowadziła do tego, że nie ćpam, starałem się dla niej i z nadzieją o nią walczyłem o to.. a teraz ona z tym swoim lada moment ma 4 rocznicę. Pierdo**a dostaje na myśl, że to on ją dotyka, on patrzy na jej uśmiech i to, że dla niego się stara być najwspanialszą dziewczyną jaką można sobie wymarzyć, a na pewno się stara. Starać się rozbić jej związek? czy już zostawić w spokoju? Jej chłopak jest biedny jak mysz kościelna, był taki miesiąc co jej rodzice wzięli go na utrzymanie, nie pójdzie na studia aby się utrzymać (został w Warszawie z dala od rodziców dla niej), a ja jestem bogaty; ze mną miałaby spokojne prywatne mieszkanie w dobrej dzielnicy i co roku wakacje w ciepłych krajach. Jej chłopak pewnie nie pozyska wykształcenia wyższego, a ja je mam. Jej chłopak jest wysoki, ale trochę niższy niż moje 1,9. On nie jest umięśniony, a ja zaczynam być. Jedyne co muszę przyznać to,że jest dosyć barczysty. Starać się czy darować? Przez ten czas wiele dziewcząt przeleciało przez moje łóżko i nawet teraz niby z kimś jestem, jednak cały czas gdzieś tam myślami wracam do niej. Co byście robili na moim miejscu?

Gość gość
0/100

Gość gość
peeeeedofiil

Gość gość
jest 10 lat mlodsza0! zboku

Jesli to nie fantazje zapryszczalego gimnazjalisty,to napisalabym ,ze wiazac sie z biedniejszym,ale poukladanym facetem,ma szanse.Ktos,kto pije,cpa jest jak na linii,albo przejdzie,albo spadnie.Jesli masz potrzebe opiekowania sie,to kup sobie pieska,albo kota.To moze nauczy Cie najpierw sumiennosci,odpowiedzialnosci:P

Gość gość
po co związek z osiemnastolatką daj se siana cpunie kup sobie jak dupczok dmuchane lale