Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessi1718

Poszukuje pracy

Polecane posty

W Twoim wieku najlepiej zgłosić się do agencji pracy tymczasowej baź poszukać po znajomych dodatkowej pracy jako ogrodnik, pomocnik gospodarczy itp. Jesli chcesz coś lepszego to musisz poczekać do pełnoletności niestety ;/

Gość gość
poczekaj rok i jedz do Norwegii prace znajdziesz na pracaidealna.pl a ten rok wykorzystaj na naukę języka

Witam serdecznie. Poszukuję osób które byłyby zainteresowane pracą konsultantki w nowej, od niedawna działającej na polskim rynku firmie. Firma zajmuje się sprzedażą perfum, oraz chemii gospodarczej. Jest to praca wykonywana w domu, nie wymagająca zbyt dużego wkładu czasu, a mimo to dająca możliwość zarobienia naprawdę niezłych pieniędzy. Wiem co mówię bo sama w tym działam! W razie zainteresowania proszę pisać myliberty1987@wp.pl

Pewnie to jakieś kolejne mlm-owskie gowno :) Spadaj z tym sekciarskim szajsem, tu nikt nie jest zainteresowany tym dziadostwem.

polecam ciekawa stronę z interesującymi ogłoszeniami :) Każdy znajdzie coś dla siebie. rekrutacyjna rewolucja

Witam, współpracuję z Oriflame i aktualnie szukam osób chętnych do promowania sklepu internetowego z kosmetykami i suplementami diety. Jest to praca, która zajmie parę godzin w ciągu miesiąca . Efekty tej pracy są nagradzane finansowo. Jeśli jesteś zainteresowana/ zainteresowany korzyściami finansowymi napisz do mnie na adres meilowy a wszystko Ci wyjaśnię i przedstawię sposób dzięki któremu możesz zarobić od kilku do kilkudziesięciu złotych ;) a nawet tysięcy . kosmoori@gmail.com. Polecam!

Gość gość
Z ręką na sercu polecam rewolucję a konkretnie to rekrutację! Agencja pracy ma dla Was mnóstwo ciekawych ofert pracy od rzetelnych pracodawców. Wejdź na stronę i znajdziesz coś dla siebie! http://www.rekrutacyjnarewolucja.pl/Job/List

Gość Kura_na_rosół
Jesi, przyjedz na lato na wies do pracy

skontaktuj się z agencją pośredniczącą, oni pomogą znaleźć ci coś odpowiedniego do twojego wieku oraz kwalifikacji. mogę ci podsunąć http://jobsplus.pl/ z których pomocy korzystałam szukając jakiś czas temu pracy za granica.

Gość gość
witam poszukuje chętnych do zarabiania extra pieniędzy, chcę dotrzeć do jak największej liczby ludzi, dlatego korzystam z tej metody. biznes polega na- polecanie darmowych kont bankowych i budowanie grupy partnerskiej-wynagrodzenie od 500 do 60000zl/ mies !! zainteresowanych proszę o przesłanie wiadomości na adres kwiato46@gmail.com a w wiadomości zwrotnej prześlę szczegóły. w biznes nie inwestujesz pieniędzy tylko swój czas! pozdrawiam Piotrek

Gość gość
witam poszukuje chętnych do zarabiania extra pieniędzy. Jest to program partnerski stworzyony przez money.pl biznes polega na- polecanie darmowych kont bankowych i budowanie grupy partnerskiej-wyspokie wynagrodzenie! zainteresowanych proszę o przesłanie wiadomości na adres kwiato46@gmail.com a w wiadomości zwrotnej prześlę szczegóły, albo najlepiej zadzwoń 792408128 w biznes nie inwestujesz pieniędzy tylko swój czas! pozdrawiam Piotrek

Gość gość
jeśli poszukujesz pracy to zajrzyj na rekrutacyjnarewolucja.pl, wiele ofert, które na pewno będą Cię interesować, warto :)