Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto przykład prawdziwego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z mamą, mam dobrą pracę, opłacam cały czynsz, kupuję żywność. Dzięki temu mama może za swoje pieniądze wyjechać na wczasy albo do sanatorium. A ja czuje się pełnowartościowym facetem. Prawdziwy mężczyzna nigdy nie zapomina o matce.

Gość gość
Mam dziewczynę, jestem z nią 1.5 roku. Póki co nie stać nas aby iść na swoje ale kiedy już to zrobimy to zamieszkamy w pobliżu mojej mamy. Moja dziewczyna bardzo lubi moją mamę i świetnie sie dogadują. Jedna drugiej nie krytykuje za nic i nie urządza życia.

Gość jepnienty
W sumie racja.

Gość gość
A pomyślałeś o tym ,że człowiek do "luxusu" szybko się przyzwyczaja i jak przestaniesz pomagać swojej mamie ( w takim stopniu jak to robisz teraz ) to ona się będzie dopominać ( jak już będziesz na tym swoim ) to może się już nie podobać Twojej żonie i zacznie się "sielanka "...

Gość Prawik20
A bzykasz coś?

Gość gość
Moja mama jest wyrozumiałą osobą i wie że facet w końcu musi opuścić rodzinne gniazdko. Co nie zmienia faktu że nadal bym jej pomagał na tyle ile to możliwe. A mojej dziewczynie na pewno by to nie przeszkadzało, znam je obydwie wystarczająco dobrze.