Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgubiona tabletka

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie. Zaczynam wlasnie tabletki placebo z 2 opakowania vibinu. Chodzi mi o to że zgubilam 4 tabletkę z drugiego opakowania i wziełam z dodatkowego opakowania które mam w domu. Teraz mam opakowanie bez 4 tabletki a nie mam jak iść do ginka po nowe. Czy mogę wziąść 3 tabletkę a po niej następnego dnia 5 ? Czy po prostu tego 4 dnia nic nie brac i się dodatkowo zabeSpieczac ?

Gość gość
ja pieprze,czy ty naprawde jestes taka głupia.Wiesz co to sa tabletki placebo oślico? Mozesz rownie dobrze wcale ich nie brac.Placebo sa po to zeby miec ciagłosc w braniu tabletek,zeby nie zapomniec np wziac nastepnego opakowania.One nic nie daja,zabezpieczaja pozostale a placebo nie.

Gość gość
ło matko,dziecko czy ty chodzisz do gimnazjum jeszcze.Poczytaj co to placebo.Do ksiazek a nie do bzykania.

Gość gość
co do tabletek placebo to racja, one nie są do niczego potrzebne, poza ułatwieniem zachowania rytmu , możesz je łykać a równie dobrze możesz je wyciskać i spuszczać w wc. Ale gdyby podobna historia przydarzyła ci się z właściwymi tabletkami to nie rób broń boże dnia przerwy, tylko bierz np. po 3iej od razu piątą , po prostu dzień wczesniej skończysz opakowanie

Gość gość
Dziękuję dla goscia z 14.28 za odpowiedz. Może trochę niejasno to wyszlo bo pisałam na szybko z telefonu ale pisałam że zgubiłam 4 tabletkę a nie powiedzmy 24 czyli brakuje mi tej z hormonami. Pierwszy raz biorę tabletki antykoncepcyjne, mam 25 lat a nie 15 i pozdrawiam wszystkich agresywnych którym zdarza się spotykać na tym forum zwierzęta skoro wyZywaja innych od osłów ;) Autorka