Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golinooo

taka tu nagaonka na samotne matki, a moja koleżanka ma nowego faceta

Polecane posty

Gość golinooo

po ojcu dziecka już drugiego i to lekarza! Z poprzednim rozstała się kilka miesięcy temu, jeszcze chyba nawet o rozwód nie wystąpiła a już ma nowego faceta - lekarza. Po rozstaniu z ojcem dziecka była sama przez jakieś pół roku tylko i facet z którym się wtedy związała i byli przez prawie 10 lat razem to też jakiś wykształcony facet, nie wiem dokładnie ale miał własne biuro i robił jakieś projekty ( geodeta? ). A tutaj co się jakiś temat o samotnych matkach nie trafi to zaraz teksty , że takiej to nikt nie będzie chciał

Gość gość
Zawsze znajdzie się jakiś frajer albo ten co nie ma z kim normalnym się bzykać to się za puszczalską z dzieckiem weźmie

Gość gość
On ją chciał bo nie miał wyboru i był zdesperowany. Normalny facet nie weźmie pod wychowywanie nieswojego dziecka.

Gość gość
Desperaci nie maja wyjscia i biora jak leci druga grupa to ludzie po przejsciach np tego lekarza mogla zdradzac zona wiec obnizyl poprzeczke wzial matke z dzieckiem bo taka szuka stabilizacji to przyklad facetow z niskim poczuciem wartosxi to zadna nowos znam lekarke ktora jest malo urodziwa kasuje dobre pieniadze za swoj fach a jedyny facetktory na nia polecial tooblesnytaksowkarz...

Gość golinooo
no waśnie jej przypadek temu przeczy, bo zarówno jeden jak i drugi to faceci z pozycją i nie sądzę, żeby byli zdesperowani. Tego drugiego nie widziałam, ale pierwszego owszem i muszę przyznać, że jest przystojny.

Gość golinooo
Żaden z nich nie był żonaty, to wiem na pewno.

Gość gość
Haha sfrustrowane głąby już jadą po kobietach, "puszczalska z dzieckiem" ? Rozumiem, że każda kobieta która jest sama i ma dziecko jest automatycznie puszczalska, twoja matka frustracie też nie jest puszczalska tylko dlatego, że nie rozstała się z twoim ojcem? W końcu mierzy się innych swoją miarą a często też miarą swojego środowiska

Gość golinooo
tak jak pisałam drugiego nie znam osobiście, ale co do pierwszego to przyznam, że sama pewnie byłabym zainteresowana znajomością z takim facetem i wiem, że inne nasze koleżanki bezdzietne ( nawet te, które znają go lepiej ) też się o nim dobrze wypowiadały, więc na pewno nie miał problemu , żeby sobie znaleźć inną kobietę . nie wiem, czemu związał się akurat z moją koleżanką, przecież nie zadam jej tego pytania. Wiem jednak sporo, wiem, że poznali się przez wspólnych znajomych i że to on ją "zauważył" . Ok, jest bardzo ładna i inteligentna, pod tym względem na prawdę się wyróżnia i łatwo to zauważyć, ale po tym co tu często czytałam można pomyśleć, że to nic nie zmienia, bo ma dziecko i ten pierszy facet to jakiś cud i też tak myślałam ,że się jej trafiło . a tu prosze, rozstała się z nim i sobie myslałam że głupio robi bo pewnie będzie sama i że powinna z nim zostać skoro takie szczęście jej się trafiło w jej sytuacji, a tu proszę - lekarz

Gość gość
Jak oboje są po przejściach to ok. Ale kawaler nie weźmie matki z dzieckiem.

Gość gość
gdzie to wyczytałeś ? przecież autorka napisała, że obaj to kawalerzy

Gość gość
autorko czemu się dziwisz, że co innego życie i przypadek twojej kolezanki, a co innego kafe? czy myślisz, że na kafe siedzą lekarze ? prawnicy ? faceci na poziomie? tutaj jeśli chodzi o facetów to sami nastolatkowie, albo nieudacznicy z byle pracą i wykształceniem, albo zupełnie bezrobotni, z kompleksami i małomiasteczkowym spojrzeniem na świat. I zdanie takich własnie facetów możesz tu poznać, a ci nie moga się wypowiadać na temat podejscia ogółu facetów do jakiejkolwiek kwestii, bo facetom na poziomie do pięt nie dorastają.

Gość Anet27272
Dokładnie! Facet bez kompleksów i strachu o własną pozycję nie będzie bał się dziecka. Mój brat wychowuje "nieswoje dziecko" i nigdy nie robił z tego powodu problemów, słyszałam za to zdanie naszego kuzyna , że to porażka łożyć na cudzego bachora. tak różnica , że brat to facet na poziomie, a kuzyn to obibok bez pracy. Mój brat jednak nie patrzył na to, że dziewczyna ma dziecko czy nie, bo to dla niego żaden problem, zarówno finansowo ( choć nie musi, bo matka dziecka ma własną pracę i spore alimenty od ojca dziecka ) jak i emocjonalnie jest na tak dobrej i mocnej pozycji, że go to nie przerasta. Wiążąc się z nią patrzył na jej charakter a ten ma po prostu świetny, wyjątkowy i ja jestem bardzo zadowolona , że mam taką bratową, jednocześnie moją najlepszą przyjaciółkę. Mentalne buraki patrzą tylko na pozory, czyli czy nie ma przypadkiem dziecka, bo jak ma to automatycznie "puszczalska" i co koledzy powiedzą. Jak się ma kolegów na poziomie to powiedzą "super stary , że jesteś szczęśliwy"