Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladziuuuuszek12345

czy to naprawdę tak strasznie wygląda

Polecane posty

Gość bladziuuuuszek12345

gdy kobieta jest opalona? w sensie opalenizna z solarium nie przesadna, na pomarańczę, ale zdrowa- choć wiadomo, że "złapana w solarium" a nie na słońcu od jakiegoś czasu kusi mnie by skorzystać z solarium, dawno temu to robiłam, wyglądałam wtedy o wiele lepiej ale obawiam się trochę, że przykleją mi etykietę "solary" choć nie mam farbowanych włosów, nie robię sobie mega make-upu, nie chodzę w różowych disco ciuszkach chciałabym po prostu zdrowiej wyglądać, bo jestem blada jak trup (z powodu przewlekłej choroby) poza tym nie powiem, dobrze mi robiło wygrzanie się na solarium lubiłam to uczucie czy Wy dziewczyny korzystacie z solarium?

Gość gość
ale tak troszkę to ok

Gość gość
Strasznie nie, ale widać. Zresztą zniszczysz sobie skóre.. Skoro chcesz byc lekko opalona to wypróbuj kremy brązujące, albo te fakebake czy coś takiego.

A ja korzystam z solarium. 5-6 minut, co 10 dni, 2 tyg. Pod koniec zimy potrzebuję ciepełka i światła. Jestem z natury blada, i nie chcę wygladać jak chora. A i ciało jest zahartowane przed letnimi wypadami nad morze, na pikniki:) Bronzery mnie uczulają.