Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zero litości dla bezmyślnych matek oto co dziś zrobiłam

Polecane posty

Gość gość

Zabierałam córkę z przedszkola, pogadałam jeszcze chwilę na parkingu i w tym czasie zobaczyłam coś co zbiło mnie z nóg. Jedzie mamuśka starym rzechem, cieszy miche do nas a z tyłu dziecko nam macha przez tylnią szybę, w ogół nie zacięte, ba nawet nie siedzące w foteliku tylko stojace na tylnim siedzeniu. Mimo tego że znałam tą kobiete to zadzwoniłam na policję, podałam nr rejestracyjny... może i to nie moja sprawa, może powinnam siebie i swoje dziecko pilnować ale gdyby coś się stało miała bym straszne wyrzuty sumienia

Gość gość
a Ty jak byłaś mała idiotko jeździłaś w foteliku? Boże jak ja nienawidzę takich bab jak Ty wpieprzają się nie tam gdzie trzeba, zajmij się lepiej swoim bachorem żeby dzieciaka za wcześnie do domu nie przyniosła :D

Gość gość
To dobrze że nie zacięte znaczy sie dobra maszynke do golenia ma

Gość gość
Sorry miało być zapięte. Telefon płata mi figle

Gość gość1a
Jak już zadzwoniłaś na Policję to następny telefon trzeba było wykonać do księgarni z pytaniem o słownik ortograficzny.

Gość gość
gość z 15:10 ciebie jak bylas mala napewno w foteliku nie wozili i najprawdopodobniej z wozkiem ze schdow spuszczali :O

Gość gość
gość dziś gość z 15:10 ciebie jak bylas mala napewno w foteliku nie wozili i najprawdopodobniej z wozkiem ze schdow spuszczali pechowiec.gif x a co?Spodziewałaś się owacji na stojąco? no cóż:o nie dziwota!

Gość gość
Sprzedawczyk strzelajacy z ucha juz na psy nadal. Pilnuj swojej doopy komuszysko, zeby ciebie ktos nie sprzedal konfidencie zafajdany.

Gość gość
i bardzo dobrze, może się nauczy

Gość gość
A ja uważam, że dobrze zrobiłaś. Ludzie w dzisiejszych czas nie reagują nawet gdy za ścianą mąż katuje żonę. A później są zdziwieni, że w końcu mąż przegiął i małżonkę uderzył za mocno lub popchnął i tym razem zabił... Rozumiem, że nie powinno się wtrącać w czyjeś życie, ale matka chyba sobie nie zdaje sprawy, że nawet jeśli ona jeździ ostrożnie to może trafić na wariata, który ostrożnie nie jeździ i uderzy w ich auto

Gość gość
Głupia jak but jesteś ,bo co ta niby Policja da musiałaby jechać za nią i ją przyłapać na tym że dzieciak nie zapięty a jak był niezapięty a ty taka troskliwa to trzeba było od razu działać ,zatrzymać ją i powiedzieć wprost aby dziecko zapięła ,więc co do wyrzutów sumienia to powinnaś je mieć bo w sumie nie zrobiłaś nic aby zapobiec ewentualnemu nieszczęściu .

Gość gość
O o o już widać jak kwoki dbają o bezpieczeństwo swoich dzieci w samochodzie. Ja bym zrobiła to samo!!!

Gość gość
To mogła jej to powiedzieć w twarz, ze nie ma fotelika i jakie zagrozenia sie z tym wiaza a nie ja tak sprzedala, nadala na nia na psy. I nie porównuj tego do lania zony przez meza patola, bo takiemu uwagi nie zwrocisz i nie porozmawiasz jak czlowiek a z taka matka to bys chyba mogla a nie juz na psy lecisz.

Gość gość
nawet śmieszne prowo 4/10

Gość gość
w ogół nie zacięte x ty mówić po polski? :P

Gość gość
zamiast donosić stukaj precyzyjniej w telefon

Gość gość
Dobrze zrobilas! Trzeba reagowac!!!

Gość gość
O o o już widać jak kwoki dbają o bezpieczeństwo swoich dzieci w samochodzie. Ja bym zrobiła to samo!!! Własnie dlatego że ja dbam o bezpieczeństwo mojego dziecka kwoczko to bym tego nie zrobiła ,bo w końcu ta matka jechała z tym dzieckiem niezapiętym a sierota autorka zamiast podejść i powiedzieć wprost to po policję dzwoni ale tej policji na miejscu nie było ,więc tak naprawdę g****o zrobiła

Gość gość
Po polsku nawet pisac nie potrafi komuch jeden ubek donosciel tylko człowieka innego sprzedac na psy.

Gość gość
Oooo Boże ja już nie mogę z tym "prowo" pod każdym tematem ... Dajcie żyć i pogadać a jak nie potraficie to załóżcie własne tematy...

Gość gość
Na psach bys swoich bliskich wszystkich sprzedala i wszystkie kolezanki jakbys tylko mogla, taka natura sprzedawczyka, kto raz sprzedał to do konca bedzie sprzedawał chyba, ze ciebie ktos na psy nada to sie nauczysz konfituro.

Gość szasszynaaa
W Polsce to jest tak: jak dziecko ktoś zabije to póżniej sie słyszy- wozili je pijani bez fotelika etc i lament GDZIE BYLI SASIEDZI wieszaja psy że nie reagowali, ale jak już sie zareaguje to KONFIDENT DONOSICIEL etc

Gość gość
Kogo jeszcze i za co sprzedasz, zeby podbudowac swoje ego? Ty pewnie z tych co strzela z ucha na sąsiada, bo smieci nie segreguje. Komusze geny zostały w takich konfiturach.

Gość gość
miałam cię zrąbać autorko po tytule bo wyglądało to żeś kolejna buntowniczka bez powodu ale jak przeczytałam treść to stwierdzam że dobrze zrobiłaś

Gość gość
Ty patolo z 15:36 masz jazdy jak menelica ze slamsów. Co twój konkubent siedzi za kradzieże a ty z zasiłku klepiesz biede ale jesteś dumna że prawie jak dziewczyna gangstera :D !!! Wołasz przypadkiem JP czy może HWDP ??! :p

Gość gość
Jak niby miałam podejść i powiedzieć jeśli ta odjechała? Miałam biegnąc za samochodem?

Gość gość
Dokładnie! Gdzie byli sąsiedzi? Wtedy wszyscy wieszają na nich psy... A jeśli już ktoś zareaguje i tragedia się nie stała to konfident Czy naprawdę ktoś musi zginąć by coś was ruszyło?

Gość gość
15:39 nic nie wolam i nie mam konkubenta, obronczyni konfidenta sie znalazla. Kazdego byście sprzedali takie jak wy, bo na kazdego cos znajdziecie. Na psy to kazda leci zamiast porozmawiać po ludzku. Nie musiałaś biec za samochodem, ale moglas pojechac za nia albo jej pokazac, żeby dzieciak pasy zapial jak podobno sie do ciebie usmiechala to cie widziala, czy masz za daleko do lba, zeby tak zrobic konfituro jedna. Moi rodzice w latach 80 mieli samochod bez pasow z tyłu i dzieci wozili, jakos wszystkie zyja. Czlowiek czlowiekowi wilkiem takie czasy, komuna minela a sprzedawczyki wciaz nadają.

Gość gość
Ty głupolu porównujesz ruch obecny i szybkość samochodu do lat 80?! Ty masz naprawde menelskie korzenie i dużo na sumie człowiek uczciwy nie ma alergii na policje tylko kombinatorzy złodzieje i przestepcy!!!