Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO O TYM MYSLICIE

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam watpliwosci co do swojego zwiazku... Jestem z facetem od roku I razem mieszkamy. Ja mam 32 lat a on 47. Nie ma on dzieci I ja tez nie. Nie podoba mi sie wogole wizualnie (nigdy mi sie nie podobal) ale za to ma swietny charakter. Jest b. dobra osoba co mnie w nim drazni. Do mnie zachowuje sie jak sluzacy, np. jak przyjde do domu to sciaga mi buty itd. Nie ma wlasnego zdanie a swoje zycie podporzadkowuje do mnie. Dla mnie on jest jak dziecko lub brat ale nie czuje sie przy nim jak kobieta. Nie jest dla mnie meski I pociagajacy. Jestem z nim bo milo mi z nim spedzac czas ale zastanawiam sie czy nie szkoda czasu bo jak narazie nie wyobrazam sobie wyjsc za niego za maz. Co glupie jednak on wydaje mi sie jako idealny ojciec dla moich dzieci. Ma latwy tez charakter I jest ugodowy dlatego latwo sie z nim zyje, ale nie wiem czy go kocham! Czy ktos mial moze podobna sytuacje I jak tak to rozstal sie czy zostal z rozsadku?

Gość punia56
mam dobrą dla Ciebie radę , zostaw Go bo to nie dla Ciebie Ty jesteś z tych co wyznają zasadę , jak nie bije to nie kocha, koniecznie znajdź sobie drania wówczas poczujesz jego obecność na maksa . masz 32 lata a rozum 13 latki , na ale jeśli go nie kochasz to nie krzywdź człowieka

Gość gość
rozum 13 bo?