Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze miałam bardzo przystojnych facetów a to dlatego, że się do nich ODZYWAM

Polecane posty

Gość gość

Śmieszą mnie te narzekania kobiet, że nikt ich nie chce. A jak ma je ktoś zechcieć jak pewnie boi się odezwać bo stoi taka z zaciętą minką, spuszczonym wzrokiem i brakiem cienia uśmiechu?!? Ja od zawsze miałam masę przyjaciół, obu płci. Mojego obecnego chlopaka poznałam w pubie. Siedziałam sobie przy barze, testowałam nowe smaki piwa, on siedział z kolegami ale ramię w ramię ze mną. W pewnym momencie uśmiechnęłam się do nich i zapytałam co pije. Od słowa do słowa zaczęliśmy rozmawiać o belgijskich odmianach piwa i naszych preferencjach. Kolejna historia, jak poznałam mojego poprzedniego chłopaka. Jechaliśmy razem pociągiem, w tym samym przedziale. Wyglądał wspaniale, był ubrany z takim niesamowitym wyczuciem stylu że aż nie mogłam w to uwierzyć. Wyglądał jak model A&F (nie przesadzam). Powiedziałam mu, że ma świetny styl. On się życzliwie uśmiechnął, sam zaczął do mnie rozmawiać i opowiadać o tym skąd wraca, na koniec poprosił mnie o numer. Kochane, naprawdę warto być bardziej otwartym:) Oczywiście nie traktujmy każdego jak potencjalnego kandydata na meża ale bardziej ciekawego człowieka, który może okazać się naszym kolegą. Powodzenia.

Gość gość
Wspaniale. A do mnie zagadal superchlopak który nie mial stylu ani nie był przystojny ale jesteśmy razem już długo bo jest super i nie oczekuje zachwytu nad swoim stylem czy urodą :-)

Gość gość
Super, najważniejsze że sobie odpowiadacie:) Ja cenię u facet acharakter ale wygląd odgrywa baaaardzo istotną rolę. Oczywiście nie u kolegi tylko u partnera. Nic na to nie poradzę, że inni mnie nie pociągają fizycznie niż ci (według mnie) przystojni.

Gość gość
Na przystojnosci trudno zbudować związek, najwyżej namiętność

Gość gość
Tak jak mówię dla mnie i charakter i wyglad są na równi istotne:))))

Gość gość
prostytutka

Najwieksza namietnosc przemija i jesli baza w zwiazku jest tylko to i wyglad,to szybko to minie.Pieknych pozostawiam zurnalom,wystarczy,ze bedzie meski:-)