Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia

Polecane posty

Gość gość

Jakie studia skończyliście i jakie macie opinie na ich temat? Robiliście tylko licencjat cyz może robiliście także magistra i podyplomowe? Chwalcie się i polecajcie jakie studia pomogły wam znaleźć wymarzoną pracę!

Gość gość
Ja kończę właśnie licencjat z zarządzania i szukam teraz jakiejś podyplomówki w warszawie. Czy są tutaj osoby, które mogłyby mi coś polecić?

Gość gość
Licencjat z etnologii na uni we wroc a teraz robię mgr z pedagogiki z desperacji, bo innego kierunku nie było. Do wroc dla mnie trochę za daleko, więc dlatego ten kierunek. A i jestem bezrobotna pracuję tylko sezonowo.

Gość gość
Ja zrobiłam licencjat i magistra z zarządzania,a podyplomówkę na sggw w w-wie. Może coś takiego? http://zarzadzanieit.sggw.pl

Gość KaśKAKasia
Skończyłam zarządzanie na Społecznej Akademii Nauk w Łodzi i wybór tej uczelni to była świetna decyzja. Dopasowują program kształcenia do potrzeb rynku pracy, jest mnóstwo zajęć praktycznych. Organizują dla swoich studentów sporo różnych kursów i staży, więc jeśli ktoś naprawdę chce to może skończyć studia i mieć już całkiem niezłe doświadczenie w zawodzie.