Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kam28

Jak wywołać zazdrość u żony

Polecane posty

Gość kam28

Witam Was miłe Panie, chciałbym aby moja żona była o mnie zazdrosna. Jesteśmy od 5 lat małżeństwem i tylko ja jestem o nią zazdrosny, natomiast ona o mnie rzadko. Chciałbym dać jej jakieś powody do zazdrości tylko jakie? Żeby też się nie zaczęła na mnie odgrywać w jakiś bolesny sposób. Dlaczego chcę to wszystko zrobić? Otóż dlatego, że jakiś czas temu odkryłem, że pisała zboczone maile z jakimś kolesiem. Kilka wiadomości ze sobą wymienili o seksie ale nic więcej. Może po prostu chciała sobie z kimś pogadać. Nie mogę jej za to opierdzielić bo się wkurzy, że grzebałem na jej komputerze. Ja jestem wobec niej w 100% szczery i wierny, więc nie chciałbym jej skrzywdzić ale odrobina zazdrości może ją sprowadzi do pionu. Jakie macie pomysły ?

Gość gość
5 lat małżeństwa i o 5 za dużo. Dziecinada !

Gość gość
Po co zona ma byc zazdrosna o Ciebie skoro Ty jestes zazdrosny o nia? I jak zona moze byc zazdrosna o taki niemeski bezplciowy twor ktory ma pod butem?

Gość gość
może zaprosić jakąś fajną koleżankę na kawę?

Gość gość
Jak nie jest o Ciebie zazdrosna to już nie będzie, choć byś na głowie stawał to nic nie zmieni.

Gość gość
Będzie, będzie. Ja tak miałam. Musisz być po prostu bardziej tajemniczy, wymyślić wirtualną koleżankę. I postanów sobie na kilka miesięcy nie być zazdrosny, chocby nie wiem co.

Gość gość
1. Kup sobie jakieś maleńkie damskie perfumeczki i pachnij nimi wracając do domu. 2. nie rozstawaj się z komórką (zabieraj ją nawet do toalety. 3. przed wyjściem z domu szykuj się, jakbyś szedł co najmniej do kościoła. 4. kup sobie kilka par nowych, ładnych gaci. To na razie wystarczy. ;)

Gość gość
z gaciami dobra rada :D

Gość gość
Nie, to za dużo. Kup starter i napisz sobie SMS od koleżanki, ze prosi cie o pomoc w czymś tam.. Wymysł cos.. W czym jestes dobry. I pozachwycaj sie sobą, bo: " jestes taki wspaniały Krzysiu" Tylko nie zdradz sie swoim stylem, np błędami.

Gość gość
Użytkownicy kafeterii piszący na tym temacie to głąby nie z tej ziemi. Z takimi radami doprowadzisz najpewniej do rozwodu.

Gość gość
21:08 głąbem to najpewniej ty jesteś. Znalazł/a się Wróżka Dobra Rada

Gość gość
nie zapytasz się jak sprawić , żeby żona była mną zainteresowana, jak mam nie być dla niej nudny, jak ożywić relację, ale będziesz się wygłupiał z zazdrością, bo ona nie jest a ty tak, to się musi wyrównać. A normalny to ty jesteś, czy tak nie do końca

Gość gość
też bym o takiego ciapka z pomysłami rodem z gimnazjum nie była zazdrosna

Gość gość
autorze, nie słuchaj tych tutaj.. albo ci doyebią żeś c***a, albo dadzą beznadziejne rady. ja cię rozumiem. jestem kobietą i powiem ci, co na mnie by zadziałalo ;) na pewno nie bierz się za rzeczy, którymi możesz łatwo doprowadzić do utraty zaufania i do rozwodu. żadne tam ukrywanie się z telefonem itd bo to jest serio równoznaczne ze zdradą. po prostu przyjdź po pracy sobie do domu jak żona juz w nim bedzie, powiedz że i tak zaraz wychodzisz, bo umówiłeś się na kawe/ piwo z Agatą z pracy/ studiów i że niech żona zadzwoni do ciebie jak bedzie naprawdę czegoś potrzebować. i po prostu wyjdź do kumpla czy coś. wróć po 3h i na pytanie jak było, powiedz że w porządku. nie wdawaj się w szczegóły, nie wymyślaj. nie mów nawet, ze jest jakaś super ładna. zrób tak kilka razy.

Gość gość
Ostatnia odpowiedź jest najrozsadniejsza. Spotkanie sie z inna kobietą moze pokazac czy zona zacznie byc zazdrosna.

Gość gość
Facet zawsze powinien dobrze wyglądać przed wyjściem z domu. Jak zona będzie cie widziala takiego przystojnego to wyobraźnia w jej glowie sama zacznie działać. Drogie panie czy sie myle?

Gość gość
dobra rada nie zwracaj uwagi jak się ubiera i jak wygląda to będzie strasznie zaniepokojona i zobaczysz co będzie się działo, ja tez ostatnio pisałam zboczone sms- y z innym facetem i mnie to ostro zrestartowało a w związku poprawiło:)

Gość gość
A czemu zaczelas pisać te zboczone smsy?

Gość gość
ja bym troche co innego zrobila. zapisala sie na silownie,kurs karate albo basen. miec swoje 4metry kwadratowe zycia bez niej. nie opowiadaj.nie zachwycaj sie.po prostu idz i wychodz z domu.nie sledz jej.traktuj jak kolezanke. ja ostatnio codziennie chodzilam 3 godziny na cmentarz bo nie mialam gdzie. latał po tesciowych 4 razy w tygodniu juz teraz wcale nie chce:)