Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana gość

Babcia ważniejsza od mamy !

Polecane posty

Gość załamana gość

Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić. .. Moja córka ma niecałe 10 miesięcy. Razem z mężem i córką mieszkamy z moimi rodzicami. Niestety, ze względów finansowych nie możemy sobie pozwolić na własne cztery kąty. Problem leży w relacji jaka łączy moją córkę z babcią. Mama uważa że ja nie potrafię zająć się własnym dzieckiem, że wszystko robię źle. Nie raz już usłyszałam że jestem wygodną matką. Tutaj przytocze przykład: zostawiłam dziecko z tatą a sama poszłam do kuzynki piętro wyżej... I zaraz zaczęło się jaka to ja jestem złą matką, zaczęła mówić do córki: ta twoja stara taka głupia, zostawia cię samą... I tym podobne. Jak np. Mała nie chce wziąć syropku i płacze, to ona przychodzi z tekstem: chodź do babci bo ta matka cię męczy. Ciągle zabiera ją jak się akurat bawimy i mówi że tylko na chwilę. Nie dociera do niej nic. Mogę mówić, prosić, krzyczeć. Nic nie pomaga. Córka coraz bardziej lgnie do babci która ją ratuje od niedobrej matki. Doradźcie mi proszę co mam robić bo już brak mi sił.

Gość gość
wyprowadzić się!

Skoro prośba i opieprz nie pomaga , to nic innego jak wynająć mieszkanie.

Gość gość
wyprowadź się

Gość gość
cieszka sprawa i bardzo nie mila a zwlaczcza ze to twoja mama nie wiem moze proboj wychadzic czasciej z corcia.

Gość gość
ja też mieszkam z rodzicami i wkurza mnie, bo mama ciągle mnie poucza, jakimiś metodami sprzed 30 lat... i obraża się jak mam swoje zdanie,a na początku to w ogóle wariowała,chciała,żeby mała tylko ją widziala, nawet zwracała się do niej córeczko,aż się bałam,że coś jej się przestawia!