Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gra jego kolegi. jak to odczytac ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć Założyłam nowy wątek z inną "sprawą" Otóż zdradził mnie facet -zdrada trwa już dość długo. I tu mój problem. Zadzwonił kolega jego ,że wie o zdradzie-przedstawił mi tą dziewczynę i spytał czy możemy kręcić, ja tylko roześmiałam się, rozmawiałam z nim aby się dowiedzieć kto wie , szczegóły zdrady itp był miły, przymilał się, komplementował, chciał spotkania. Rozmawialiśmy jeden dzień..potem drugi rozmowy po parę godzin (pytał co planuję i czy kocham byłego odpowiedziałam 'nie' bo nie chciałam aby wiedział i broń Boże mu powiedział, wypowiadał się o nim,że nie zbyt go lubi, dziwny człowiek itp) i zadzwonił do mnie rano z tekstem "cześć słodziutka życzę Ci miłego dnia, pogadamy pózniej" więc dzwonie wieczorem i tu szok!!!!! pytam z kim rozmawiam a tu dziewczyna odpowiada ,że jest jego dziewczyną, nie chciałam psuć związku i powiedziałam,że jestem koleżanka i proszę przekazać aby oddzwonił. No kompletnie szok! Facet ma dziewczynę zarywa do mnie. Oddzwonił kompletnie zły i powiedział tylko że mam nie dzwonić nie pisać bo on jest szczęśliwy z nią i ją bardzo a bardzo kocha i się rozłączył. Według mnie dziwna sytuacja. Nie wiem jak ją odczytać. Jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc? Co mam o tym myśleć ? Co zrobić >? proszę o pomoc!

Gość gość
pomoze ktos ?

Gość gość
zapomniec o sprawie, facet jest pier.olniety