Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RYZYKOWNY STOSUNEK PRZERYWANY!

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie. 14.02 kochala sie z chlopakiem (okres dostalam 3.02 i byl to cykl ok 36dniowy) uprawialismy stosunek przerywany. Sprawdzalam chyba na 5 kalendarzykach malzenskich (internetowych) czy na pewno mam dni nieplodne i tak tez bylo. Z moich wyliczen wynika, ze okres powinnam dostac 10.03. Stosunek odbyl sie na zasadzie, ze kochalismy sie bez prezerwatywy i chlopak ok 5sek. przed wytryskiem wyszedl ze mnie (musial odczekac ok 5sek. i dopiero nastapil wytrysk) Drogie Panie, mam pytanko jakie moga byc szanse na ciaze, poki co czuje sie dobrze i nie mam obaw do niepokoju, ale doradzcie mi prosze czy moglo cos z tego wyjsc czy nie? Chlopak podczas stosunku wyjmowal penisa i sprawdzal czy czasem nic nie pocieklo i zawsze byl suchy, nie bylo spermy. Jakie sa szanse na zajscie w ciaze z takiego stosunku podczas dni nieplodnych?

Gość gość
Prosze o odpowiedz!

Kto to wie, ja też cZekam na okres po przerywanym... Zostały mi 4 dni. Tyle że ja bym chciała być w ciąży, tylko uważam że szansę są marne,..

Gość gość
Durnego pytania autorki nawet nie skomentuję. Ale do wpisu powyżej mam pytanie: jaki jest cel stosunku prerywanego jeśli chcesz zajść w ciąże?

Gość gość
Prosze mnie nie obrazac, jesli chce sie cos dowiedziec zanim pojde do specjalisty, to pytam, tak? Wiec po co to negujesz...?

Gość gość
Co neguje??? Stwierdziłam jedynie, że pytanie jest kretyńskie. Chcesz odpowiedź? Proszę: nie jesteś w ciąży bo taka głupota nie powinna się rozmnażać. I to jest najmądrzejsza odpowiedź na kretyńskie pytanie.

Taki że ja chcę dZiecka a on nie, dlatego on uważa i stąd przerywany. Teraz roZumiesz? Instynkty macierzyński e robią swoje...

Gość gość
Współczuję sexu gdzie facet co chwilę wyciąga i sprawdza czy ma nie ma spermy na penisie. Przecież to jakiejś nerwicy można się nabawić już lepiej zainwestować w gumki...

Gość gość
Up! Drogie Panie co sadzicie o tym ze swojego doświadczenia? Ja na okres musze trochę poczekac. Dziecka jak na razie nie planuje...:/