Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radę sobie z problemami

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i jestem w 6 mc ciąży i zostawił mnie chlopak a jedna mądra pani stwierdziła że to moja wina bo mój chłopak nie był na to gotowy a ja głupia nie umialam się zabezpieczyć. Moi rodzice się ode mnie odwrócili bo zaszłam w ciążę bez ślubu a oni mają swoje zasady co o tym sądzicie. Jedyne co mnie podtrzymuje na duchu to że za trzy miesiące będę trzymać swoje dziecko na rękach

Gość gość
Ta mądra pani miała rację są zabezpieczenia a jak nie to jest tez coś takiego jak aborcja gdybyś usunęła ciążę to chłopak był by nadal z tobą jesteś sama sobie winna

Gość gość
Dziecko będzie Twoją siłą, to dla niego nie poddasz się i ruszysz dalej.Niech maluszek widzi,że mama jest szczęśliwa i nie potrzebuje "doradców" :D

Gość gość
Jezu, nie wierze w pierwszą wypowiedz ... :O Jak ohydna świnio możesz pisać takie rzeczy ?

Gość gość
Czy ty masz serce jak możesz tak mówić ja tak kocham moje dziecko

Gość gość
A właśnie mogę mogła dziewczyna myslec zanim wpadke zaliczyła

Gość gość
Autorka nic nie pisała,że żałuje zajścia w ciąże ...nie rozumiem Cię , nie o tym jest temat!

Gość gość
Mojd dziecko to nie wpadka

Gość gość
To co mam pisać słodkie kłamstwa jak większość z was czy gorzką prawdę na drugi raz myśl

Gość gość
Pieprzone małolaty i tyle! macie za swoje, tylko sex i walenie wam w głowie! dorastacie fizycznie, a w głowie nadal sieczka za to jak przyjdzie co do czego to umywacie ręce! zero jakiejkolwiek odpowiedzialności.

Gość gość
Tylko,że nie o tym jest temat, autorka nie potrzebuje Twoich "złotych" rad , daruj sobie.

Gość gość
Nie martw się wszystko się ułoży i nie przejmuj się tą debilka ona jest wpadka

Gość Agnieszka8888
Co za pusta bezmyślna pierwsza odpowiedz śmierć dziecka to warunek aby przetrwał związek ?Chore! Ja gwarantuje ze taki związek długo by nie przetrwał nie za Taką cenę

Gość gość
Zgadzam się ona ma sieczke zamiast mózgu

Gość gość
dziecko to nie wpadka? Czyli wrobiłaś chłopaka, więc się nie dziw, że cię zostawił. Takie właśnie mądre są teraz dziewczyny

Gość gość
Odetnij się od tych negatywnych komentarzy.Ja życzę pomyślnego rozwiązania :D Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość gość
Agnieszka8888 chodzby caly świat byłby przrciw mnie nie zabilabym mojego dziecka

Gość gość
Nie bierz do siebie tych rad "dobrych cioć " bo jak dla mnie to prowokacja.

Gość gość
Moje dziecko chodzby nie było zaplanowane to i tak nie było by wpadka

Gość lubie_czarnekoty_96_
Ciezka sytuacja. Wiedz, ze naprawde Cie podziwiam. Nie wiem czy ja bym miala odwage urodzic. Gdzie teraz mieszkasz? Jak sobie radzisz z kasa

Gość gość
Mieszka we Wrocławiu a z kasą kiepsko

Gość gość
czyli chłopak powiedział, że już czas na dziecko, chciał je, staraliście się, żebyś zaszła w ciąże, a jak już to się stało to uciekł? Nie wierzę.

Gość gość
Mieszkam* a co do dziecka to nie planowaliśmy tego ale jak ktoś kocha tak mocno jak ja kocham moje dziecko to nie jest w stanie powiedzieć ze jest ono wpadka

Gość gość
Masz 20lat i dziecko nie bylo wpadka? Zle sie dzieje kiedy dzieci wpadna na pomysl ze cha miec dzieci.. kto bedzie was utrzymywal? To jest najwieksza porazka dla rodzica kiedy corka zostaje bez faceta a z dzieckiem taja mloda...stalo sie mozesz byc juz tylko twarda kochac dziecko i szanowac rodzicow bo na pewno ci pomoga stracilas 5-7 lat ze swojego zycia na wlasne zyczenie ciezko nawet komentowac glupote ludzi rodzenie dzieci powinnobyc dozwolone minimum od lat 26 sluby od 24 pod grozba kary wiezienia

Gość gość
roochanie powinno być dozwolone od 30 roku życia inacziej do paki

Gość gość
Myślę że nie nadajesz się by być matką jestes nie odpowiedzalna

Gość gość
Ech, nie ważne jak ty to nazywasz, generalnie dziecko jest nieplanowanym zaskoczeniem. Że się trzeba zabezpieczać też już wiesz. A na twoje problemy nikt tu nic nie poradzi, ot takie jest życie. Obraziłabym twoich rodziców, byłego chłopaka i ciebie, ale sobie daruję. Trzymaj się.

Gość gość
Kocham moje dziecko i nikt nie będzie mi mówił że nie nadaje się do wby byc mamą każdy kto kocha może być rodzicem

Gość prowokacyjna szklanka
Zawsze to nie skończy z kotami w mieszkaniu i dziecko poda jej szklankę wody na starość.