Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radę sobie z problemami

Polecane posty

Gość gość
Nie martw się dziewczyno, dasz sobie radę :-) Podobną sytuację miała córka mojej sąsiadki, rodzina wysoko postawiona, wykształceni, a jak córka panna z brzuchem to wywalili z domu, bo wstyd. Dziś wiemy, że pomieszkiwała kątem u znajomych, aż znalazła miłą starszą panią, która dała jej dach nad głową w zamian za opiekę. Mieszkała tam chyba ze 4 lata, studia ukończyła, znalazła pracę i męża z bogatej i wpływowej rodziny, który nie pogardził panną z dzieckiem. Jak tylko rodzice się dowiedzieli to... bardzo długo odnawiali stosunki z córką. Nie wiem co ja bym zrobiła, ale ona przyjeżdża do nich ze swoją rodziną. Są z niej dumni.. teraz.. jakby tych lat nie było. Ale nie o to w temacie, chciałam Ci tylko powiedzieć, że dasz sobie radę. Pamiętaj, że jak ktoś zamyka drzwi, to zawsze otwiera okno. Jakoś tak było... a to znaczy, że zawsze jest jakieś wyjście z każdej sytuacji :-) Trzymaj się 🌻

Gość gość
Głowa do góry, jesteś teraz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale i za dziecko. Musisz dać radę..

Gość gość
Nawet ci którzy nie kochają też mogą być. No ale dobrze, że dziecko być może będzie pociechą w trudnym życiu, bo gorzej jakbyś go nie chciała. W przyszłości być może rodzice zmiękną, to się często zdarza.

Gość gość
Nikt nie będzie mi mówić ze nie nadaje sie do bycia matką każdy kto kocha własne dziecko nadaje się do tego by byc rodzicem

Gość gość
I nie zapomnij o alimentach od tatusia. Każdy mężczyzna powinien znać ewentualne konsekwencje, więc nie ma co mieć wyrzutów sumienia.

Gość gość
"każdy kto kocha własne dziecko nadaje się do tego by być rodzicem" Niestety nie każdy (mówię o skrajnych przypadkach kiedy rodzice chorują czy coś, nie o tobie). Wiadomo, że miłość dziecka nie wykarmi, no ale ludzie zawsze jakoś sobie dają radę.

Gość gość
Na prawdę jesteś nie odpowiedzialna rodzice i chłopak mieli racje po porodzie oddaj dziecko do adopcji

Gość gość
Nigdy nie oddam mojego dziecka bo je kocham i jakoś sobie dam radę

Gość gość
Uwierz mi dasz sb rady po co ci kłopoty pozbadz się klopotua na drugi raz uważaj

Gość gość
Pozbadz sie klopotu u je oddaj jak bedziesz dojzalsza to urodzisz kolejne

Gość gość
Zapomnij -, - nigdy go nie oddam

Gość gość
mam 3 letnią córkę, męża który nocami potrafi mnie wyzywać, bić, gwałcić a za dnia jest ok, jest dobrym ojcem, synem, zięciem, wnukiem... nie odejdę od niego bo nie zabiorę córcę ojca, jak widzisz matka dla dziecka odda wszystko i wszystko zrobi, wystarczy jeden uśmiech małej i wszystkie moje problemy tracą ważność. Dasz radę