Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irbis33

Jedno zasadnicze pytanie do dziewczyn! Czym nazywacie dobry seks??

Polecane posty

Gość irbis33

Pytam bo siostra mowi jedno dziewczyna drugie. Wiem ze to zalezy od osobowości ale jak należy sie kochać aby nazwać to dobrym seksem??

stare porzekadlo mowi,ze dobry seks ma sie wtedy gdy po, rowniez sasiedzi wychodza na papierosa...

Gość iv_ona24
Dla mnie dobry seks jest wtedy gdy zaczyna sie od swieczek,wina...calusków. A konczy sie na tym ze traktowana jak d***** jestem i spreme mam na ciele..

Gość gość
Porządne zerzniecie mi dupska zeby mnie mięśnie bolaly rano!

Gość gość
dobry seks jest jak sie doprowadzi do orgazmu albo stworzy niesamowita intymna atmosfere

Gość gość
kiedy jest przyjemnie,namiętnie,i do tego nieziemski orgazm -rżnięcie to dla urozmaicenia chyba?ale pewnie to osobniczo-zmienne

Gość gość
"kotka poes 2015.02.25 stare porzekadlo mowi,ze dobry seks ma sie wtedy gdy po, rowniez sasiedzi wychodza na papierosa... droga do serca mezczyzny prowadzi przez gardlo..... kobiety. " 🌻 nie można było tego lepiej ująć :D

Gość Ewelina studjująca
Dobry seks mam wtedy, gdy mogę zachowywać się bez jakichkolwiek zachamowań. Czyli przede wszystkim niekrępujące lokum i pełna jazda : wylizanie i porządna, bardzo intensywna penetracja obu dziurek (bardzo lubię analny), i soczyste obciągnięcie partnerowi z połykiem i odessanie do sucha każdej kropli jego soków. Kurde, jednak jestem niewyżyta ..

Gość gość
Dobry seks mam wtedy jak widzę swojego męża bez sił siebie cieżko dyszaca po orgazmie cipke pełna spermy i obolałe wszystkie moje dziurki!

Gość gracja29
O wy cipki nie wyżyte, ale jatez sie lubie ostro rznąc. Ale tez nie powiem ze omijam pupke...uwielbiam jak mi ja lize na przemian z cipką. I pózniej wjazd aż po jaja...ciekawe jak jest z dwoma:)

Gość gość
Mnie maź rucha w dupę a w cipe 3 palce albo na odwrot

Gość gracja29
A nie chciala byś poczuc jak.dwa k***sy obrabiaja cię równocześnie. Ja joak o tym mysle to.mi sie cipka.zaciska!

Gość gość
Najlepszy seks to tylko z murzynem

Gość gość
"... droga do serca mezczyzny prowadzi przez gardlo..... kobiety. " aha. to teraz ,ja już nie rozumie nic:O

Gość gość
zasadniczo nie odpowiadam na takie pytania ale tym razem zrobie wyjatek...jestem uczulony nie tylko na glupote ale i na obojetnosc jesli rzadzisz narodem majacym przez dziesiatki lat wpajane ze jest tylko nawozem dla wladzy nie mozesz byc slepy jak kret na potrzeby tego lajna

Gość iv_ona24
Ja też kiedyś mialam wibrator w cipce i k****a w pupie. Przyznam że jazda na calego. Jak sie zbliżał orgazm to sie cała trzęslam, pomimo ze wibratorem nawet juz nie ruszalam to czułam jak się soki ze mnie leja a on mnie nadal intensywnie rzną. Na koniec sie zlałam zwykłym moczem ale odlot był. Wiec jaka jazda musi byc z dwoma panami? Ja pir....

Gość gość
Jesli o mnie chodzi to bala bym sie i nie wiem z kim mogłw bym to zrobić. Ale napewno bym chciała być kochanką dwóch na raz! Ale bym się wystroiła żeby nam trojgu było wspaniale :D

Gość gość
9:10 co to znaczy "ja nie rozumie nic"? Po jakiemu to?

Gość gość
Czyta i się mokra robię. Nigdy o dwóch penisach nie myslalam ale to jak opisałyscie sytuacje to mnie rozpaliło.

Gość gość
mam pytanie do kobiet czy macie czasami drgania całego ciała jak macie orgazm bo ostatnio się przestraszyłem dotykam taką jedną a ona zaczęła się trząść cała i mówi ze zaraz dojdzie i doszła

Gość iv_ona24
Ja tak mialam jak jechal mnie chlopak w pupe a sama dorzynałam sie wibra w cipke..teraz marze zeby mnie dwóch przeleciało to sie roztrzese juz na calego. Bo drgawki to wynik seksualnego ogromnego podniecenia(szok dla organizmu) z******te uczucie!

Gość gość
nie wiedziałem czy te drgawki występują również u kobiet przy masturbacji i czy zawsze jak się masturbujecie to macie takie drgawki przed orgazmem?

Gość gość
Wówczas gdy mi sie oczy ze zmeczenia zamykają siedząc jeszcze na penisie:#

Gość gość
18:47 Dokładnie tak :)

Gość gość
Mam drgawki w czasie seksu

Gość anak3333
Ja chyba też tak mam ze na koniec zostaje wydymana i leże nieruchoma z braku sił i ze spermą na plecach:)

Gość gość
gość dziś To jak tak miała to możesz sobie pogratulować hahaha

Gość moniami
Anal!

Gość studentki uprawiajace anal
to porazka. seks analny nie jest dla takich gowniar.