Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha1995

Chłopak i jego spotkania z Kolegami

Polecane posty

Gość gocha1995

Witam smile Mam chłopaka , który bardzo dużo pracuje, prawie na nic nie ma czasu dlatego możemy spotykać się tylko w weekend ( Czasami także Piątek ale rzadko). Niestety jest pewien problem ponieważ on też chce się spotykać Ze swoimi kolegami żeby pogadać i od czasu coś wypić sad wszystko rozumiem bo wiadomo że ma prawo i chce spotykać się ze swoimi kolegami. co prawda jestem wrogiem alkoholu i nie lubie jak pije ale wiadomo na to wpływu nie mam ale boli mnie to że przez jego kolegę i cięzko mi się z tym pogodzić że my przez to spotykamy się mniej sad bo czasami raz w tygodni a dwa razy to już maksymalnie co nie występuje ostatnio zbyt często sad co mam zrobić? jak porozmawiać z chłopakiem o tym? on w tym nie widzi chyba nic złego sad

Gość gość
często w twojej wypowiedzi występuje słowo sad, co to znaczy, a w całości nie umiem doszukać się sensu, nie uczą was w szkole pisać stylistycznie i z sensem?

Gość gość
Ja widzę sens wypowiedzi, ale sens związku z kimś kto nie ma czasu nieco słabiej. Rozwiązaniem zawsze jest picie z jego kolegami, a jak tego nie lubisz to znajdź chłopaka, który nie pije albo takiego który dla wszystkich ma dużo czasu albo pogódź się z tym, że twój ma go mało. Porozmawiać pewnie z nim nie pogadasz normalnie, bo zaraz zaczniecie się kłócić i oskarżać, bo dla niego twoje argumenty będą brzmiały jak zakaz spotykania się z kolegami.

Gość gocha1995
czyli powinnam to zakończyć? czy moze kazać mu wybierać albo ja albo Koledzy?