Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajaca89

W których dniach zaszliscie w ciaze

Polecane posty

Gość starajaca89

Witam od dwóch miesięcy staramy się z chłopakiem o dzidziusia, i teraz jest drugi cykl,30 dniowy dodam kochalismy się w 7,9,12,15,16,17,I 18 dniu cyklu oowulacje miałam 16 dnia cyklu czy któraś z was miała podobnie o zaszła w ciąże?

Gość gość
?

Gość gość
staralismy sie tak samo lub nawet i czesciej i nic juz 2 lata. na poczatku tez myslalam ze za pierwszym razem sie uda. powodzenia

Gość gość
Moim zdaniem problem staraczek polega czasem na ustaleniu głupich i bezsensownych teorii zachodzenia w ciąże. Zamiast uprawiać seks kazdego dnia od 8dc (bo nie zawsze kobieta prawidłowo określa owulacje i wylicza dni płodne) to zaczynaja od 10-12dc a w ogóle to zamiast kazdego dnia robia przerwy by facet nie :tracił: nasienia. I tak czesto miesiacami staraja sie o dziecko tak naprawde nie majac szans na ciąże przez swoją głupote.

Gość gość
akurat my ostatnimi czasy staramy sie czesto i w przeciagu dlugiego okresu czasu. nie staramy sie jedynie w owulacje. kiedys tez mialam rozne teorie na temat starajacych sie, az sama zaczelam...

Gość gość
Ja "zaskoczyłam" w 3 cyklu. brałam kwas foliowy i wyznaczałam sobie dni płodne i niepłodne mikroskopem owulacyjnym. W którym dokładnie dniu zaszłam - nie wiem