Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie tak, że podświadomie czujecie że ktos kogo kochacie jest blisko?

Polecane posty

Gość gość

Ja i mój facet wyczuwamy się nawzajem, nie musimy sie widziec ale wiemy ze np o za rogiem juz idzie ta druga osoba albo ze jest w tym samym pomieszczeniu zanim sie zobaczymy lub usłyszemy. Macie tak ze swoimi bliskimi?Skąd się to bierze?

To się nazywa telepatia, mnie się zdarza coś w rodzaju przyciągania myślami i to nagminnie. Zaczęłam nawet bardziej się hamować z myślami, żeby nie przyciągać tych, których przyciągać nie chcę.

Gość gość
A jeśli dotyczy to tylko jednej osovy w sensie obustronnego przyciagania osób, które coś do sieie coś czują to skąd to się bierze? Świadczy o czyms co mozna nazwac "przeznaczeniem" czy to przypadek nadawania na tych samych falach?

Ja nie lubię słowa "przeznaczenie", w takich przypadkach to może energie tych osób na siebie wyjątkowo oddziałują, może one są z podobnej materii, że tak powiem, ale czy to napotkanie się pierwsze jest przypadkiem czy nie, to trudno stwierdzić.

Gość gość
Ja mam tak ze jak mi sie pierdnać chce to czuje ze bąk juz jest blisko. Niewidać go ale czuje:-)

Gość gość
Ja tak mam. Wydaje mi się, że za chwilę kogoś zobaczę i to się dzieje :)