Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Ciało ludzkie pod mikroskopem jest ohydne

Polecane posty

Gość gość
uciekaj brzydalu, nie lubie ciebie bo masz w sobie dwa kilogramy bakterii. A jak trawisz to wydzielasz kwasy nielepsze od tych co miał Alien.

Powiem ci że zgłębianie umysłów nekrofilów w różnej postaci jest naprawdę trudnym zadaniem. Oni są zaprzeczeniem tej tezy którą postawiłaś.

Gość gość
dla naukowców nawet pod mikroskopem jest fascynujące

Gość gość
pod mikroskopem atomowym jesteśmy pustką. w sumie w pewnej skali jesteśmy jak kosmos.

Bo ja to napisałam z punktu widzenia osoby "normalnie" patrzącej na rzeczy, wiadomo, że jak ktoś się fascynuje takim widokiem to inaczej do tego podchodzi, niektórzy lekarze pewnie też postrzegają to wszystko inaczej. Mnie np. fascynują widoki ohydne, ale tylko niektóre i niewiele ich, rozcinana skóra, sączenie się krwi, żyły na wierzchu i wystające kości to jest trochę straszne ale piękne zarazem w odpowiedniej scenerii, ale taka już np. tęczówka i źrenica w dużym powiększeniu mnie obrzydzają.

Ha, oto jest pytanie. Nie wiem, ale to ma związek ze wszystkimi zmysłami i całą osobowością, bo mnie się zawsze podobała np. gładkość odczuwalna przy krojeniu plastra sera żółtego na pół i wydaje mi się że podobnie gładko kroi się skórę, tylko oczywiście jak nóż jest mocno naostrzony. A to znaczy, że we wszystkim dokonuję wyboru określonych bodźców, które mi się podobają i chyba każdy tak ma, a jakie to są bodźce to już chyba mózg i genetyka za to odpowiadają, chociaż no właśnie, kto wie.

Co ja tu k***a w ogóle robię na ziemi? Co to k***a za cyrk, przedstawienie? Co to za zj****y wszechświat się świeci? Po co jest życie, jaki ma cel? Na te pytania nikt nie potrafi odpowiedzieć ale ludzi karmi się kłamstwami na temat bogów, biblii i ich życia pośmiertnego o którym nic kompletnie nie wiadomo ale teorii na ich temat jest tysiące.

Nienawidzę tych swoich wierszy ale nie wyobrażam sobie aby ekspansja sztuki nie wywoływała u mnie cyrkulacji i efektów w postaci skutków twórczych.

Kurwa, idealny jest. Jak jakiś tropikalny, dziki kwiat idealnie wyrośnięty i ukształtowany który wydziela woń piękna, taką wonią są te słowa. Ja to potrafię tworzyć rzeczy piękne i głębokie.

Mój odzwierciedla ślepy smak. Smak bez oczu, konsolidację doznań pod postacią doznań bezdoznaniowych.

Dopiero teraz zauważyłam, że ona ma opaskę na oczach. Ale przecież to nie jest bezdoznaniowe, bo ona doznaje zmysłem smaku. No i istnieją doznania jednoczesne kilku zmysłów, jakbyś mi oczy zakryła to i tak bym Ci powiedziała, jaki kolor ma ten smak.

Gość gość
Nawet nie trzeba mikroskopu. Weźmy takie genitalia: toż to ohydztwo:o JA na szczęście mam bułeczkę:p