Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunaaa

anal

Polecane posty

Gość brokeninside87
Za to ty tej seksualności nie masz wcale, to skąd możesz wiedzieć co jest zgrabnym podejściem, a co nie? Głupia zimna c**a, siedzi ciągle na erotycznym, ale ona jest aseksualna. x 1. wiem, bo już trochę żyje na tym świecie w bardzo seksualnej kulturze i społeczeństwu 2. nie siedzę na ero, pojawił się ten temat na głównej 3. cipkę mam różną w zależności od cyklu 4. nie jestem głupia ani zimna, lubię się tulić do inteligentnych mężczyzn

Gość gość
gospodarz_222 dziś Por.no kształtuje świadomość. Parenascie lat temu oral byl perwersja. A kobiety nie golily c***ek. xx Bzdura, oral, anal itp były od zawsze. A Arabki od zawsze depilują cipki, o ile też nie od zawsze. To, że czegoś nie było w naszej kulturze 50 lat wstecz, to nie znaczy, że nie było tego w Europie 200 lat wstecz.

Gość lalunaaa
No właśnie się spinam a jaka poz. byś proponował tak na przyszłość?

Wiem ze tak bylo kiedyś, ale 100 lat temu np kobiety kapaly sie na plaży w ubraniu. Normy sie zmieniają cały czas

Gość gość
Broken. Wow, na głównej... I musiałaś wejść. Ha ha ha. Jesteś głupia i zimna, nie rozumiesz tego co ci ludzie piszą. Jak się jest głupim to ilość przeżytych lat nie ma znaczenia. Nie jesteś aseksualna, bo coś takiego nie istnieje, to tyło ładnie brzmiące słówko. Nawet powiedziałabym, że masz kompleks na punkcie swojej oziębłości. Gdybyś się z tym czuła dobrze, to byś się z tym tak obnosiła i nie szukała dowodu na to, że jesteś lepsza. Niestety nie jesteś. To tak jak bardzo chuda kobieta dowali każdej z lekką nadwagą, że tłusta świnia, bo sama się dobrze w swojej skórze nie czuje.

Na pewno nie na pieska. Na plecach z pupa wyżej, albo na lyzeczke, z nogami razem. Gdy nogi sa rozłożone, mięsień zwieracza zaciska sie bardziej, tak czytałem

Gość lalunaaa
Cicho mnie tutaj!

:D tak, aseksualność nie istniej, hahaha. dr hab. chujwiekto tak mówi:D ja się nie chwalę. Ty poczułaś się gorsza, bo masz kompleks d****i/dziewicy czy jakoś tak to się nazywa - lubisz pisać, jaka to niewyżyta jesteś, ale JEDNOCZEŚNIE chcesz być czystsza nawet od asa. w którym momencie CHWALĘ się brakiem sexual attraction? dlaczego nie wolno mi nawet napisać, że cieszę się, że jestem asem? bo to wbrew Waszej fi'u;cio-c;i;piej logice?:D

Gość lalunaaa
Gospodarz -dzięki.Może kiedyś się przyda.

Gość lalunaaa
Doda ktoś coś w tym temacie?

Gość gość
broken chętnie coś jeszcze doda, bo jako as ma skłonność do ględzenia o seksie nontoper.

Gość lalunaaa
Nie nie tej pani już podziękuję

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji