Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corvus81

Pokaz Masturbacji...

Polecane posty

Mój dzisiejszy horoskop powiedział mi, że poznam tu, dzięki temu tematowi, kogoś wyjątkowego Taką dziewczynę, która nie tylko jest fajną kobietą, ale jeszcze umie naprawiać samochód, którym uciekniemy z Krakowa przed żoną i zarabia tyle, że zrezygnuje z mojego sponsoringu. Czy wymagam zbyt wiele? ;-) A tak poważniej ;-) jeśli traktujesz mnie tylko jak wielką parówkę z dwoma nogami, to wiedz, że się zdziwisz ;-) Proponuję Ci prawie metr dziewięćdziesiąt męskiego ciała, krótko ostrzyżonego, lekko brodatego z seksownym włochatym tyłkiem i nieokiełznanym, pięknym uśmiechem. Brązowo - zielone oczy i trochę bardziej miękki brzuszek niż w październiku (z utęsknieniem czekam na powrót do biegania). Nie będę imponował Ci pieniędzmi, samochodami czy stanowiskiem - im mniej o sobie będziemy wiedzieli, tym lepiej. Nie zabiorę Cię do drogiej restauracji, w zamian zaproponuję spotkanie we dwoje w hotelu, gdzie będziemy mieli tylko czas dla siebie ;-) Nie będziesz moją zabawką do chwalenia się kolegom, ja będę Twoją zabawką i bardzo chciałbym rozebrać się przed Tobą i pokazać Ci jak robię sobie dobrze... corvus81 @ wp.pl

Gość gość
co za gościu, nie mogę

Gość gość
Pan pozwoli, że nieśmiało zasugeruję Panu jednak depilację Pańskiego rowu. Najlepiej byłoby poprosić żonę lub kosmetyczkę o pomoc - nie ma to jak kobieca ręka w tych sprawach