Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie wprost krytykuja chude osoby

Polecane posty

Gość gość

a nie maja odwagi wytknac bezposrednio otylosc tlusciochowi? non stop slysze ale Ty chuda jestes, wez cos zjedz..(ludzie ktorzy nie znaja mnie dobrze) ale jak grubas wpierdala kebaba to sie slowem nie odezwą?

Gość gość
bo jak ktos jest chudy to się np nadaje na modelkę wiec mozna potraktować to jako komplement ..a gruby w zaden sposób nie może uznać krytyki za cos fajnego :)

Gość gość
Może myślą, ż3 jak ktoś (chudy) to w ogóle nie je.... ja waże 68 kg, a co pójdę do mojej mamy to od razu wyjmuje wszystko co ma w lodówce, bo ja taka blada :)

Gość gość
ja faktycznie moglabym z 7 kg przytyc ale mam cycka wiec nie wygladam jak typowy wieszak, a ludzie mimo to...

Gość gość
bo tłuste zazdroszczą

Gość gość
do dobra to ze chudzu maja wieksza powodzenie to ogarniam ale czemu wystepuje taka j****a hipokryzja?? a co jesli moja chudosc jest wynikiem choroby??

Gość gość
nie krytykuje chudych ale mnie w*****a, ze pełno jest tych chudych które mnie nie interesują, a jak trafię na grubszą to sie zaraz odchudza i z powodu mody na chude kosciste d**y i nogi jak patyki nie mam dziewczyny

Gość gość
Na takie odzywki należy reagować na tym samym poziomie. Wytknąć nadwagę albo kłopoty z cerą. Albo inne braki. A co. Skoro ktoś się czuje upoważniony, by to robić, nie powinien się za to samo obrażać, nie?