Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda9999

Krępujący problem ze śluzem

Polecane posty

Gość jagoda9999

Od czasu miesiączki regularnie wydziela mi się śluz, który bardzo mi przeszkadza, jest mi tam mokro, cały czas chodzę do łazienki podcierać się, a już o plamach na majtkach i brzydkim zapachu nie wspomne. Czy można coś z tym zrobić? Czy jestem skazana na noszenie podpasek w dni które mam ten śluz?(czyli jakieś pół miesiąca) Może samo z wiekiem minie?(mam 16 lat) Jak to u was jest z tym cholernym śluzem, też wam tak uprzykrza życie? Proszę was o porady, ponieważ z matką mam złe relacje, a koleżanek wstydzę się o takie rzeczy pytać.

Gość lalunaaa
Brzydki zapach świadczy o jakiejś infekcji to nie jest normalne

Gość gość
Powinnas wybrać sie do ginekologa bo to moze byc infekcja

Gość gość
Zapewne masz oplawy,śluz nie może smierdziec i mieć barwy jeśli tak to idź do ginekologa,

Gość gość
Nadmierne wydzielanie śluzu jest zazwyczaj dość niepokojące i ma podłoże raczej spowodowane jakąś infekcją lub stanem zapalnym,proponuję abyś niezwłocznie udała się do lekarza. Ja kiedy mam upławy zawsze stosuję wkładki higieniczne są wygodniejsze i skutecznie zapobiegają poplamieniu bielizny.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji