Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowo poznany facet wyjezdza za granice

Polecane posty

Gość gość

to jest tak ze ja mieszkam za granica i przyszedl do mnie jakis czas temu facet na rozmowe kwalifikacyjna. szczerze? przyjelam go bo mi sie bardzo spodobal, kompletnie nie moj typ faceta a jednak cos w sobie mial, z reszta i ja dodam ze swoja race w tej firmie zawdzieczam urokowi na takiej samej zasadzie dostalam prace bo sie spodobalam szefostwu, ale nie o tym. uwielbialam tego chlopaka bym tak smieszny od kat zaczelismy razem pracowac to byla zupelnie inna atmsfera no i tydzien temu w sobote zaprosil mnie jak i innych pracownikow na impreze u siebie w domu z czego po godzinie imprezy odizolowalismy sie od wszystkich i przetanczylismy cala noc az sie wszyscy zaczeli rozchodzic. zegnalismy ich oboje tak jakbysmy to my razem ich wszytskich zaprosili a potem do bielgo rana siedzielismy i gadalismy. w ta noc tez sie dowiedzialam ze od pierwszego dnia pracy nie moze przestac o mnie myslec i ze moj szef o tym wiedzial i probowal nas kilka razy zesfatac (podejrzewalam to ale potem myslalam ze nie wydaje mi sie tylko) no i ze w ten wtorek wyjezdza. w ta sobote bedzie impreza pozegnalna. po pirwsze chce mu kupic prezent ale taki zeby o mni pamietal po drugie czy wypada poprosic albo zapytac czy by nie zostal dla mnie? powiedziec mu ze mi bardzo zalezy...?

Gość gość
dodam ze wyjezdza na zawsze tu gdzie sie spotkalismy to nie jest jego kraj, jest innego pochodzenia i tak podrozuje od kat skonczyl studia muzyczne. 2 lata tu, 2 lata tam, teraz zmierza do europy 1.5 roku w belgii a w przyszle wakacje ma zamiar zwiedzic albo zatrzymac sie na jakis czas w polsce. ale nigdy nie wroci tu gdzie mieszkam ja , a ja nigdy nie zrezygnuje sama ze swojej pracy i swego stanowiska :/