Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie pobił...

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny.... muszę Was o coś zapytać.... ostatnim razem, po imprezie, gdy tańczyłam ze starym kolegą z technikum, mój chłopak bardzo się wkurzył... Kumpla popchnąl, a mnie zabrał z klubu i przed samochodem zwyzywał od szmat, dziwek itp.... jakby tego było mało dostałam od niego dwa ciosy w twarz... Przeprosiłam go , mówiąc że do niczego oprócz tańca nie doszło, ale on twierdzi że widział jak mnie łapał za tyłek.... tylko on nie ogarnął że to tylko w tańcu tak może na chwile było, ale przecież tylko zeby własnie do tanca było a nie jakies zaloty itp Z jednej strony wybaczam że mnie uderzył, bo może mu się przewidziało, ale z drugiej boje sie że znów to zdrobi. dziewczyny, czy spotkacie się z podobnymi akcjami ze strony zazdrosnych chłopaków?

Gość gość
7/10

Z jednej strony wybaczam że mnie uderzył, bo może mu się przewidziało, x no właśnie, to o co chodzi? następnym razem nie dawaj swojemu panu powodów, to nie będzie Cię bił.

Gość gość
albo jestes głupia bo młoda albo po prostu głupia... każda normalna kobieta po takiej akcji nawet nie pomyslalaby o takim gościu "moj facet"

Gość gość
Czy Wy nie orzumiecie że ja go kocham?!

Gość gość
ale o co Ci chodzi, autorko? masz problem, jak społeczeństwo traktuje takie związki? no cóż, to ostatnio modne, naprawdę, jeśli i Ty i on się na to godzicie to ja nie mam nic przeciwko, żeby Cię dyscyplinował.

Gość gość
czy u Was takie sytuacje się zdarzajom ?

Gość gość
witam, ja żyję od pół roku w związku z Domestic Discipline, jest ciężko, ale też zmieniłam się na lepsze. przyzwyczaisz się. jeśli nie lubisz ciosów w twarz to może namów go na tradycyjne klapsy;)

Gość gość
Dziwne. Chyba żaden rozsądny facet nie zrobiłby świadomie czegoś takiego. Z pewnością by żałował. Chyba, że czasem chodzi o jakieś chwilowe wyłączenia mózgu, spowodowane/złączone z jakimś kompletnym niewyspaniem czy/dodatkowo z wzrostem hormonów spowodowanych sytuacja etc.(stąd w af.), ewentualnie z tych powodów pomylił Ciebie z kimś innym, bo np. wyłączył/słabiej widział/odbierał bodźce a czuł się zagr.. Coś w rodzaju tzw. przyj. ogn. czy sytuacji na pol. gdzie naprawdę niechcący w czasie s. ktoś się pojawia zamiast zwierzyny.