Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy mężczyźni to nieudacznicy!

Polecane posty

Gość gość

Wypowiedź się.

Gość gość
100% przyznaje ! Jelopy i brudasy

Gość gość
sa rozpieszczeni przez mamuske,nic nie wolno im robic,trzeba im jeszcze nadskakiwac-bo cie bedzie straszyl i moze sie przeprowadzic spowrotem do mamusi...

Gość gość
sa kalekami od urodzenia.wina MAMUSI.

Gość gość
Prosty sposób otruć teściową,obsra się taki i nikt go nie zechce:)

Gość NAPLET 24 YERS OLD
Jak cały polski narud zresztom.

Gość gość
Moja tesciowa dawno wacha kwiatki od spodu,a starego olewam kiedy mnie wkurzy,tez bydlak i len,

Gość gość
Polki to d****** prostytutki udające przyzwoitki. nie warto się wiązać z żadną. lepiej spokojnie żyć u Mamusi.sporo kasy się zaoszczędzi

Gość gość
Zrozumcie same ich tak wychowujecie. Syna trzeba prac po d***e za byle nieposłuszeństwo i wymagać 1000% więcej niż od corek

Gość gość
I jeszcze niektórzy to zbocxency mam takiego sąsiada,jeb/niety do n tej i SK/URW/IEL

Gość gość
moja tesciowa byla zawsze zazdrosna o synka(tez wacha kwiatki od spodu) taki byl len i egoista z niego,jak mu mamusia zmarla to sie zrobil aniolek z niego.jezdzil do niej pokryjomu na obiadki

Gość gość
syna wychowuje tak by był cyniczny. nie dał się wykorzystać by był bogaty i bezwzględny. i używał życia. i przestrzegam go przed kobietami. sama jestem kobietą więc wiem o czym mu mówię

Gość gość
Dzisiaj w Edenburgu widze młodą wysoką blondynke jak wchodzi do autobusu z trzema murzyniątkami (Jedno w wozku a dwa przy nodze). Za chwile gdzies dzwoni i zaczyna gadać... Oczywiście po polsku. Nie byłem nawet zbytnio ździwiony bo z kazdej polki na emigracji wychodzi kure/wska natura ;)

Gość BLADYNKA
no sa te lepsi mezczyzni ,trafi sie jeden na milion PORZADNY,Bi przystojny.

Gość gość
00:30 oj prawda.zebys nie wiem do jakiego kraju pojechal to ZAWSZE SA POLKI ZWIAZANE Z ARABAMI z Murzynami i nie wiadomo jeszcze z kim.Po co one nadstawiaja pi..////z---///d i rodza ta czarna sperme?

Gość gość
wszystkie kobiety ze Wschodu Europy to prostytutki zabiedzone o wzroku tęskniącym za kasą. polki, Ukrainki, Białorusinki, bułgarki, Rumunki. Rosjanki i Czeszki nie bo tam takiej biedy nie ma

Gość gość
A ch/uj z wami puszczalskie qrwy! Nie jestescie dziewicami to dlaczego mamy sie starac? Pier/dole wole byc sam umiem wszystko przy sobie sam zrobic a i moja kasa i moje mieszkanie jest tylko dla mnie ;) pies was je/bal!

Gość lawlieeet
Moim zdaniem nie nalezy oceniac nikogo w zaleznosci od pochodzenia. I jezeli Polacy rzeczywiscie mieli by byc takimi okropnymi mezczyznami jakimi ich opisujecie to zapewne wina ich matek- nikt sie nie rodzi wredny albo zlosliwy czy leniwy. Ja osobiscie uwazam nasz kraj za piekny i godny uwagi, stajemy sie coraz lepsi, a ci Polacy menele o ktorych piszecie to pewnikiem osoby ktore udaly sie do zawodowki lub po prostu nigdy nie mialy konkretnych planow na siebie, wspolczuje za ten towarzystwa. Ja sama mam super przyjaciol Polakow ktorzy na prawde dobrze dbaja o swoje dziewczyny :) A moj chlopak to Niemiec. Niby wyjde na taka sama osobe jak Wy gdyz wybralam obcokrajowca- ale coz zrobic? Poznalismy sie juz w gimnazjum na wymianie mlodziezy polsko-niemieckiej. :) Ps: Nie jest super bogaty ale ma dobre pieniadze ja rowniez pracuje(jako kelnerka narazie) i ucze sie- uczeszczam na germanistyke, nikt mi zatem nie zarzuci ze jestem glupia i latwa :)

Gość gość
polacy sa pryszczaci lysi brzydcy smeirdzacy biedni zalosni bez znajomych nudni wulgarni zazdrosni ehhhhhh duzo by tu opowiadac ale ogolnie to w innych krajach tak sie zachowuje menelstwo a nie ogolem kolesie, ps: chcecie dziewice- zadna dziewica nie chcialaby grubasa sprzed komputera :)

Gość gość
nie jestem grubasem :)

Gość gość
To prawda hehe

Gość JUNKIE DEVIANT PSYCHOPATH 666
Jestem polak i mam żonę amerykańską z usa! Polak zdrowy i polka każda zdrowa!

Gość lekaas

nieźle tu wszyscy / poza paroma wyjątkami / jesteście po...eni, mam wrażenie, że ... bardziej od facetów