Gość gość Napisano Luty 26, 2015 Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na zwierzenia ale sama juz nei wiem co robic.. jesteśmy juz ze sobą ponad 8 lat.. na początku jak to na początku było super..a potem z biegiem lat zaczeło się psuc.. mamy dziecko 2 letnie. Aktualnie wyprowadziłam się od tesciow i jetem u rodzicow.. planowalismy kupic mieszkanie i zamieszkac razem. ale nie wiem czy to ma jeszcze sens? w niczym mi nie pomaga..wszystko robie sama. jedynie co to daje pieniadze. sama zajmuje sie wychowaniem dziecka.. do tego wszystkiego mieszkając sam z rodzicami strasznie sie zmienil.. dodam,ze wyprowadzilam sie bo nie umialam sie dogadac z tesciowa ale to juz inny temat nie bede go poruszac.. Najbardziej zalezalo mi na nim i rodzinie ale teraz jak widze jego postawe to śmiem wątpić czy to ma sens.. NI emam nikogo nie chce nawet ale wiemz,e nie potrzebuje drugiegfo dziecka na wychowanie jedno mi wystarczy.. Tylko jaką decyję podjąc to bardzo trudne.. mial ktos podobnie, jakie jest zycie samotnej matki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach