Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu i brązowe upławy, O czym mogą świadczyć?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie mam okresu od prawie 9 tygodni, robilam 3 testy ciązowe, z czego na tym ostatnim jest lekka prawie niewidoczna rożowa kreska. Boje się, że sobie wkręcam ciążę. Pokazałam siostrze i ona też twierdzi że kreska jest. Czekać jeszcze tydzień i zrobić kolejny test ? Mam jeszcze problem, bo czasem pojawiaja się brązowa śluzowata wydzielina, jak np dziś i kilka dni temu. O czym to moze swiadczyć?

Gość gość
jeśli kreska jest choc minimalnie widoczna to ciaza jest na 100%. Brrązowe uplawy to albo zapalenie bakteryjne albo niestety pierwsze objawy ze ciaza sie nie utrzyma. Idz do ginekologa jak najszybciej. Lezalam w szpitalu z dziewczyna ktora byla w ciazy blizniaczej i miala takie uplawy i jeden gin powiedzial ze to poczatek poronienia i ciaza sie nie utrzyma to poszla do innego. Drugi powiedzial ze ph za niskie i wszyskto sie zaleczy i bedzie dobrze no i leczyla.. efekt- poronila mimo wszystko

Gość gość
jeśli nie ciąża to mogą to być też objawy torbiela.

Gość gość
torbiel może szybko wyrosnąć? Niedawno byłam u lekarza i mnie badał profilaktycznie i mowil ze zadnych torbieli ani mięśniaków nie ma.

takie rzeczy piszesz osobiste i intymne dziewczyno na portalu nie siedzą lekarze czy ginekolodzy,idz do specjalisty***

Gość gość
przeczytałam w necie o tym co mi jest i skąpe upławy są normalne I jak nei ma innych niepokojących problemów to wszystko jest ok. Nie wiem co mam myśleć. Cóż.. Poczekam do nastepnego terminu miesiączki i zrobi ekolejny test.

Gość gość
test robiłaś pierwszym porannym moczem? czy plamienia pojawiaja sie tak po prostu czy bardziej po stosunku? i ostatnie pytanie ta ewentualna ciaza to dobrze czy zle?