Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kojec za iast łozka ze szczeblami

Polecane posty

Gość gość

co tym myślicie ? dziecko strasznie się obija o szczebelki , kończyny mu się klinują i nie może sam sobie poradzić , ma ochraniacze na szczebelki ale niestety są za krótkie i nie pomaga , Myslę nad łóżkiem turystycznym , tam będzie teraz spał i bawil się . co o tym sądzicie , Korzystałyście z turystycznego do spania ? proszę o opinie i jjakie najlepiej wybrać Pozdrawiam

Gość gość
ja dostalam taka rade od pani sprzedajacej ze na poczatek lepsze sa lozeczka drewniane tez chcialam kojec bo myslalam ze przenosny mozna zabrac ze soba w gosci ale pani mi doradzila ze przy sczebelkach dziecko nauczy sie wstawac tez bylam sceptyczna bo dziecko sie klinowalo i obijalo ale nic mu sie nie stalo ale faktycznie zaczal pierwszy raz wstawac w lozeczku i w lozeczku stawial pierwsze kroki poza lozeczkiem sie bal

Gość gość
Poszukaj na allegro wysokich ochraniaczy na szczebelki . Mozna znaleźć wysze niz te standardowe.

Gość gość
ja od poczatku mam turystyczne i mloda w 7msc juz w nim wstawala. bardzo polecam. dziecko sie nie obijalo i nozka nie wpadala.

Gość gość
My też od początku mieliśmy turystyczne i bardzo się ciesze bo córka była bardzo *****iwym dzieckiem i na pewno nieźle by się podbijala o szczeblki. A z tym wstawanie to bzdura, jak miała 7 miesięcy to już bez problemu sama wstawała.