Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się ponad rok, widujemy się codziennie po kilka godzin, czasem zostaje u niego na noc i albo następnego dnia zostaję już cały dzień, albo idę do domu. Sam tego chciał, dążył do jak najczęstszych spotkań. A teraz w nerwach wykrzyczał mi że nie ma w ogóle czasu wolnego dla siebie. Chodzi na siłownie, po pracy nie przyjeżdża od razu, ale ok godziny 19/20. Ostatnio gdy się widujemy praktycznie ze mną nie rozmawia, a jeśli już to z nerwami, denerwuje go dosłownie każde moje słowo. Wychodzić nigdzie nie chce, woli siedzieć w domu, wkurza się o byle co. I zwykle gdy jestem u niego to śpi. Gdy się posprzeczamy kładzie się na rogu łóżka i się do mnie nie odzywa. Raz gdy się pokłóciliśmy prawie z nim zerwałam, poszedł do domu, a następnego dnia zamiast próbować ze mną rozmawiać, zaczął zaczepiać inne kobiety na fb, nie wiedział że to zobaczę. Gdy zapytałam o jedną z nich odpowiedział że to kobieta która mija na ulicy, ale jej nie zna. Za to on wyszukał ją i zaczepkę wysłał. Mówiąc że jak idzie po ulicy i jakaś się do niego uśmiechnie to przecież głowy nie odwróci. Innym razem gdy zapytałam dlaczego odbiera tel z nerwem zamiast spokojnie to zaczął się wydzierać że mu już nie zależy a ja się wszystkiego czepiam. Później oczywiście przepraszał. Rozmawiałam z nim o tym, powiedział że mu zależy, że kocha, ale czuje się jak w więzieniu, bo on nic złego mi nie robi, a ja go kontroluję,a on chce czasem odpocząć.

Gość gość
powinnam go sobie odpuścić? nie potrafię obiektywnie spojrzeć na sytuację..ale czuję się wykorzystywana..to nienormalne by facet nie chciał kontaktu z kobietą..

Gość punia56
Witaj .szkoda .że nie napisałaś po ile macie lat, to ważne, mam wrażenie że facet ma dość tego związku, jest duże prawdopodobieństwo ,że ma kogoś na boku . z jakiegoś powodu jednak szkoda mu zerwać z Tobą. Bądź honorowa , nie narzucaj się , do miłości nikt nikogo nie zmusi popatrz w lustro powiedz sobie że jesteś fajną babką i stać Cię na kogoś kto będzie o Ciebie zabiegał, będzie o Ciebie dbał, będzie Ciebie kochał ponieważ jesteś tego warta, facet z którym jesteś cały czas się dąsa i nie okazuje Ci uczuć , podstawiony pod ścianą mówi że kocha to brzmi jak żart . on po prostu nie ma odwagi powiedzieć Ci całej prawdy. Jedyne co możesz z robić to odejść i czekać co będzie się działo, gdyby mu zależało na prawdę, prosił by na kolanach abyś wróciła . jeśli chcesz jeszcze pogadać pisz , będę tu zaglądać.

Gość nie ogolony
Jestem facetem mam 60 lat i uważam,że sama się nie szanujesz. Jeśli on Cię nie szanuje to co Ty tam robisz.Znajdź sobie kogoś kto będzie Cię szanował i komu będzie na Tobie zależało. Życzę powodzenia.