Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalijavalin0vska

chlopczyk 4,5 msc

Polecane posty

Gość natalijavalin0vska

Wszyscy mi mowia że mój syn jest bardzo duzy,że wygląda na 7-8 miesiecy. Ma 4 i pół msc, 66cm i7,5kg .Nie jest pulchny,ma drobna twarz ,smukle ciałko...Znajomi zawsze mi docinaja ze to maly pudzianowski.

Gość gość
przestan sie przejmowac , facet musi byc duzy ;) mój ma niecale 4 msc i wazy 7100 i tez nie jest gruby , a mimo to kazdy mowi ze wyglada na pol roku :) ludzie zawsze tak gadaja "a jaki papusny , a jaki grubiutki ,itp , tak juz sie przyjelo ... ;)

Gość gość
Nastepnym razem zapytaj czy masz mu dietę wprowadzić czy na fitness zapisać, a poważnie- nie przejmuj się tym

Gość gość
A co oni w oczach wagę mają??? Co ich to obchodzi!!! Odpowiadaj, że owszem jest pulchny, ale taki właśnie ma być i taki Ci się podoba, bo Ty lubisz pączki. Ja zacznie chodzić to schudnie. Poza tym ludziom nigdy nei dogodzisz, a to za mały, a to za chudy, a to za duży... aby się przyczepić. Odpowiadaj, że rośnie zgodnie z siatką centylową i jest ok i że sie nie znają.

Gość gość
Nie przejmuj się. Mój syn ma 4,5 miesiąca a ma 70 cm i waży 8,200kg. Nie jest wcale pulchny. Jest duży. Lekarz powiedział że taka jego uroda:)

Gość gość
Jak się karmi piersią to tak może być, mój też taki papusny był teraz ma 10 miesięcy i waży 10 kilo