Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama jest alkoholiczka :'(

Polecane posty

Gość gość

Nie daje juz sobie rady mam niecale17 lat i od kad pamietam moja mama pije jak tylko wleci jej pare groszy do reki to i tak cos wymysli i sie napije mnie juz to dobija mowi ze przeciez krzywdy mi tym nie robi ale robi bardzo duza :'( cale zycie nie pracowala tylko moj ojciec zarabial iczasemciezko bylo zpieniedzmy a ona ostatnie 2 zlote potrafila na piwo wydac mowiac ze przeciez za dwa zlote i tak by sie nic nie kupilo zawsze jak matka jest pijana wyzywa mnie i mojego chlopaka ktory jej po prostu nie lubi bo za kazdym razem gdy do mnie przychodzi to matka jest nawalona :-( a tata wroci z pracy zobaczy ja w takim stanie zrobi awanture ze musi sie wynosic i wogole anastpnego dnia jak matka otrzezwieje to ojciec kupi piwo i sobie i jej tlumacze mu ze nie moze tak robic olewa to :-/ bylo pare takich akcji ze sie z mama poszarpalam araz wyskoczyla na mnie z nozem mam dosyc co ja mam robic :-( pomocy :'(

Gość parkieciarz czy kliniarz
spadaj z chalupy zaraz po maturze, przynajmniej zachowasz cale klepki

Gość gość
Dodam ze mojamama ma 36 lat a stacza sie na samo dno :-(

Gość gość
Jestem bardzo nerwowa osobaa mama mnie jeszcze dobija zamiast mnie wspierac chodze do psychologa po i lecze depresje a sytuacja w domu mnie dobija zastanawiam sie czy nie dac tacie jakiegos ultimatum ze albo zrobi z tym porzadek albo wyprowadze sie na jakis czas do mojego chlopaka

Gość gość
Doradzi mi ktos co mam zrobic ? :/

Gość gość
Pogadaj z ojcem jeszcze raz, a jak nie słucha to zaprowadź go do swojego psychologa, niech mu uświadomi jaka ci robią gimele w psychice. Jak to nie poskutkuje idziesz do szkolnego pedagoga i mówisz jaka jest sytuacja, oni to zglosza i niech twoja matke biorą na leczenie. Niestety sama musi chcieć wyzdrowiec inaczej to nic nie da, ale nie przejmuj się jesli nie będzie chciała tylko odetnij sie calkowicie i miej ja tak samo w d***e jak ona ciebie. Proste

Gość gość
Alkoholizm kobiet nie dotyczy! Twoja matka po prostu odstresowuje się bo twój ojciec to d**ek jak każdy facet!

Gość gość
Moj ojciec to d**ek ??!! Bo utrzymuje ja cale zycie i z********a na dwie zmiany !!! Owszem alkoholizm kobiet dotyczy

Gość gość
musisz być silna. Musisz być wsparciem dla swojego taty. Jeśli Twoja mama nie pójdzie na leczenie dobrowolnie,to nic z tego.Chyba że zgłosisz na policję ,że Cię atakuje pod wpływem alkoholu,wtedy ją zamkną i możecie z tatą ja ubezwłasnowolnić i zamknąć na leczenie.Wiem jak jest ci ciężko.