Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obca108

Mój narzeczony pisze z innymi o seksie

Polecane posty

Cześć! Jestem w 7 mc. Od 5 mc nie uprawiam seksu z moim narzeczonym bo mam bakterie które uniemożliwiają seks gdyż jest on bolesny. Jesteśmy ze sobą już 3 lata. I wcześniej uprawialiśmy seks co dziennie nawet kilka razy dziennie w zależności od czasu i ochoty. Nie mogę znaleśc żadnego wyscia z tej sytuacji. Leczyć też tego nie mogę ze względu na zdrowie dziecka. A po ciąży samo minie. Ostatnio znalazłam na jego poczcie nr gg.m Postanowiłam odzyskać hasło i dostac sie do tego gg. Znalazłam tam rozmowy z innymi kobietami o pokazach seksualnych za pieniadze, rozmowy o seksie prośby o erotyczne zdjęcia i ogólnie prośby o pisanie o seksie. W prawdzie nie wysyłał im swoich zdjęć no ale i tak mnie to zabolało. Nie wiem jak mam postąpić. Podczas ciąży mam do niego wstret fakt faktem że nie chce mu sie dawac dotykać ani pokazywać mojego ciała bo czuje się brzydka gruba i wgl. Nie nalega na seks bo wie że to bolesne dla nie. Namawia mnie strasznie do obnarzania się wzajemnej masturbacji ale wstręt jest silniejszy. Co ja mam zrobić ? Powiedziec o tym że wiem o tym gg i że wchodzi na stronki erotyczne? Na pewno mnie nie zdradza. Nooo ale nie wiem co z tym faktem zrobic az mi sie płakac chce przez to nom stop

Gość gośća
i dlatego wlaśnie nie wolno dla własnego dobra szpiegować dziewczyny !!! teraz nic nie zrobisz zapomnij i licz na to ze nie posunie sie dalej..i najlepiej zrób mu loda albo zgadzaj sie na tą masturbacje bo on długo tak nie wytrzyma..

Gość gość
ja nie wiem co cie dziwi. facet ma potrzeby a ty masz fanaberie. o ile temat bakteri rozumiem, to temat że wydaje mi sie że jestem gruba generalnie z d**y wzięty. odpychasz go to idzie do innej. ciesz się ze tylko pisze a nie pieprzy sie z inna. chociaż jak go będziesz tak dalej odstawiać to sobei znajdzie jakąś d**eczkę

Gość gość
@Obca108 Wytlumacz jeszcze raz na spokojnie dlaczego nie proponujesz mu seksu oralnego analnego? W tym Twoje problemy zdrowotne ci nie przeszkadzaja? Obawiam sie ze jak dalej bedzie a ciaza tego nie zakonczy bo pozniej bedzie okres pologu i obnizonego libido charterystycznego dla kobiet karmiacych to skonczy sie juz realna zdrada a nie wirtualna jak teraz. Tym bardziej ze z tego co piszesz twoja facet ma wysokie libido bo uprawialiscie seks kilka razy dziennie. Musisz pamietac ze nie mozesz byc tylko matka jego dziecka ale musisz pozostac dla niego kochanka bo inaczej zacznie zdradzac a moze i odejdzie od ciebie!!! Wiec chocby ze wzgledu na Twoje dziecko musisz zadbac o zaspokojenie potrzeb seksualnych twojego faceta zeby nie musial tego szukac poza waszym zwiazkiem. Sama prowokujesz ta sytuacje nie rozumiem tego???

Gość gość
wilku zaloguj sie . godz 16.46 to wilk:P

Gość gość
16.46 spadaj Wilk

Gość gość
Teraz ty go odsuniesz od siebie,potem on sie odsunie od ciebie i zostaniesz sama z dzieckiem,albo będziesz zdradzaną i powie ci prosto w oczy ze to twoja wina .Jak facetowi przestanie zależeć i znajdzie inna do rochania to już nic potem nie zrobisz .Bedzies płakać,oral jak on chce musi byc,nie olewaj go ,co do anala to zależy od upodobań wspólnych.Chce cię widzieć nagą w ciąży i co w tym złego.

Co to za facet jeżeli nie może zrozumieć kobiety w ciąży ,powinien się cieszyć z dziecka i wspierać cię w chorobie urodzisz wszystko wróci do normy ;)

To nie tak. On nie lubi takich ekscesów jak oral anal . On lubi normalny seks albo wzajemną masturbacje. Na normalny seks nie nalega bo widzi że to dla mnie straszny ból. Przy grzybicy pochwy w stanie zawansowanym to jest ciężkie. Próbowałam ostatnio sie przemóc bo mi było go szkoda ale po paru *****ch daliśmy spokój bo widział że mnie boli. A teraz stał sie natarczywy pod tym wzgledem aby sie tylko masturbował a mnie to tak upokaża że szok. I stąd ten wstręt do niego. A teraz jak zobaczyłam te rozmowy to sama nie wiem co robić myśleć. Ciąża sie stała dla mnie koszmarem :(...

Gość gość
od gość dziś do Obca108 Ale na pewno jasno mu zaproponowalas ze wprawdzie ze wzgledu na problemy zdrowotne normalny seks nie wchodzi w rachube to proponujesz mu oral z polykliem i seks analny? Czy taka jednoznaczna rozmowa odbyla sie miedzy wami? Nie chce mi sie jakos wierzyc ze normalny facet majac taka alternatywe wybiera jakis wirtualny seks? Co to oznacza konkretnie obustronna masturbacja?

Niee ja mu takich propozycji nie składam i on tego nie wymaga. Ja mu żadnych propozycji nie składałam bo przez ciąże mam wstręt do seksu. A obustronna masturbacja to taka że on chce bym ja sie dotyka i troche jego a on sie patrząc podnieca i sam sie masturbuje lub chce bym ja mu obciągała a mnie to juuż brzydzi :(

Przez te problemy z seksem to już wszystko traci sens. Nawet się przytulić nie mg bo zaraz mnie dotyka nachalnie. :( A mi sie aż nie dobrze robi. Tyle sie już opłakałam przez to że sie w głowie nie miesci.