Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Tutaj będziemy się dzielić wsłasnymi pomysłami na wszelkie pyszności!

Polecane posty

Gość gość

Nie nieusmiech.gif nie z przepisu koleżanki Niech to będą pomysły rodzące się w głowie na wskutek ochoty na cośusmiech.gif Mi się urodził w głowie szybki deser Ciasto francuskie gotowe ze sklepu upiekłam (gotowe w 15minut) Kiedy ostygło rozcięłam posmarowałam nutellą i posypałam migdałami w kawałkach, przełożyłam ubitą śmietaną posytując dla ozdoby migdałami. Na swieżo jest przepyszny ale na drugi dzień jest po prostu nieziemsko pyszny. Zamierzam w podobny sposób zrobić ciasto z owocami i użyć do tego budyniu i dżemu-Budyń zrobię z kaszy jaglanej a dżem dodam żeby krem był truskawkowy w smaku wykorzystam mrożone truskawki i śmietankę-będzie pysznie... A z rzeczy niesłodkich robię coś w rodzaju frytek czy pieczonych talarków Najpierw robię marynatę z oliwy rzepakowej tej o orzechowym smaku i przyprawy potem nagrzewam piec do 200C I MARYNATĘ WLEWAM DO SZKLANEJ MISY następnie wsypuję do niej talarki z ziemniaków i rękoma mieszam a następnie wysypuję na dużą blachę wyłożoną papierem tak by każdy ziemniaczek leżał osobno i szybko wsadzam do gorącego pieca aż się nie zarumieniąusmiech.gif Pychotka!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować