Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja00009

ciaza po 2 tyg po poronieniu?

Polecane posty

Gość totylkoja00009

Witam . Mam pytanie 8 lutego poronilam .w 21 kochalam sie z mezem z tym ze doszedl potem odczekalismy i zrobilismy to drugi raz. Czy mozliwa jest ciaza ? Dodam ze juz nie krwawilam.

Gość gość
male szanse

Gość gość
Jeśli teraz zaszlas w ciążę to postapilas nieodpowiedzialne. Trzeba było zaczekać do pierwszej miesiączki po poronieniu.

Gość gosx
Wiem zle zrobilam ale chodzi mi jakie sa szanse? Bo slyszalam ze male

Gość gość
Małe ale są. Na innym forum czytałam o kobietach które zaszły w ciążę jeszcze przed pierwszą miesiączka bo były pewne ze to niemożliwe i seks był bez zabezpieczenia :p

Gość gość
Szanse wcale nie sa male. Powiedzialabym,ze spore,bo po poronieniu organizm nastawiony jest na ciaze i wystepuje wtedy zwiekszona plodnosc. Moglas zaczekac 1cykl,ale co sie stalo to sie nie odstanie. Na razie sie nie stresuj. Bedzie co bedzie. Jesli nie zaszlas to idz na kontrole po pierwszym @ do ginekologa i niech sprawdzi czy macica sie dobrze oczyscila, zregenerowala. I czy daje Wam zielone swiatlo. Jesli zaszlas to trzymam kciuki,zeby wszystko bylo ok. Takie ciaze tez koncza sie szczesliwie chociaz sa podwyzszonego ryzyka.

Gość gość
Kurde rwe sobie wlosy z glowy bo nie chce bycteraz w ciazy wiem ze to byloby zle.. ;(

Gość gość
Ja po poronieniu,lyzeczkowaniu mialam owulacje juz po ok niecalych 3tyg,wiec Ty tez moglas ja miec. Teraz juz sie nie zamartwiaj. Moze nic sie nie stalo. Badz ostrozniejsza na przyszlosc. Ciaza,jesli zaszlas wcale nie jest skazana na niepowodzenie na 100%.

Gość gość
Ehhh;/

Gość gość
A jak rozpoznalas ze ja mialas?

Gość gość
Jest to możliwe. Czytałam już o takich przypadkach tutaj na forum gdzie po poronieniu nie było kolejnego okresu bo kobieta zaszła w ciażę. Dlaczego się nie zabezpieczacie skoro nie chcecie ciąży??

Gość gość
Tu nie chodzi ze nie chcemy wrecz przeciwnie , ale wiem ze zle zrobilismy bo za malo czasu minelo..

Gość gość
Ja zaszlam w ciaze w kolejnym cyklu po poronieniu z tym ze ta pierwsza poronilam w 6tyg i oczyscilam sie sama. Ta druga trwa i jestem juz w 29 tc poki co bez komplikacji. Cos w tym jest ze organizm jest bardziej gotowy po poronieniu bo wczesniej staralismy sie rok bez skutku a potem dwa razy raz za razem sie udalo

Gość gość
Ja tez sie sama oczyscilam. A kiedy po poronieniu mialas pierwsza@?

Gość gość
Poronilam 12 sierpnia a kolejnej @ nie dostalam, 9.09 mialam dwie kreski na tescie

Gość gość
Jak to jak rozpoznalam owulacje? Po sluzie,po kluciu. Zawsze wiem kiedy mam :) tzn wiedxialam,bo ostatnia mialam w czerwcu i jestem teraz w koncowce ciazy :) No i potem dostalam @ po 2tyg,wiec na pewno to bylo jajeczkowanie.

Gość gość
To tez szybciutko zaszlas;) zycze ci szczealiwego rozwiazania !♡. A inne dziewczyny zachecem do wypowiadania sie ;)

Gość gość
Nie jeatem w ciazy! Dwa teaty negatywne i dzis okres.zyciee jest piekne!!!;***