Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjannna

seks przerywany hehe bez wpadki:)

Polecane posty

Gość gośćjannna

witam mam takie pytanie czy ktos wpadl przy seksie przerywanym bo jak ja slysze te bajki ze mozna wpasc poniewaz przed wytryskiem wydziela sie sperma to mnie szlak trafia heh co to za glupoty ja uprawiam seks z facetem juz 7 lat przerywany i nigdy nie wpadlismy:) co wy na to?

Gość gość
ja 10 lat i tez bez wpadki ;)

Gość gość
zapomnialam dodac, ze moj facet jest bezplodny hehe :)

Gość gośćjannna
mamy juz 2 dzieci planowanych :) wiec hmm chyba nie jest bezplodny hehe:)

Gość gość
ja tez stosuje seks przerywany od hoho chyba z 15 lat juz bedzie ;) i mamy 3 slicznych dzieci tez jaknajbardziej planowanych:) jak sie ma prawdziwego chlopa a nie ciamajde to nie wpadniesz :);)

Gość gość
Widocznie wasi faceci są mało płodni skoro tak :D🖐️. Oczywiście nigdy nie słyszałyście o preejakulacie i o tym, ze zawiera plemniki. Ale i tak wiecie lepiej niż naukowcy, którzy zajmowali się tym tematem. Ehhh te zacofane i ciemne wsiowe baby. ps. Pisze się "szlag". Szlaki to masz w górach :D HEHE

Gość gość
Bo seks przerywany nie musi oznaczać zawsze ciąży .. To tylko ozancza mniej więcej tyle , ze masz 50 % szans na ciąże jesli robisz regularnie przerywany . Ale pamiętaj , że ciąże przed 20 rokiem życia istnieją i one są w większosci wynikiem własnie stosunków przerywanych. Nikt przed 20-tką nie zachodzi z własnej woli w ciąże . A moja sasiadka została matką mając 15 lat . Fajnie nie ?