Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem erotyczno ciążowo fizjologiczny! Pomóżcie ;(

Polecane posty

Gość gość

Otóż odkąd jestem w ciąży to coś się dzieje dziwnego z moimi jelitami i wypróżnianiem, ciągle pierdzę, ciągle albo mam rozwolnienie albo zatwardzenie. Przed ciążą często z mężem kochaliśmy się analnie a teraz nie ma jak bo moja dziurka jest ciągle czymś zapełniona, albo nie mogę wydusić bo zatwardzenie, albo ciągle z niej leci bo rozwolnienie więc o tym seksie muszę zapomnieć. Mąż się dopomina a mi wstyd powiedzieć dlaczego mu odmawiam ;(

Gość gość
zepsułaś sobie dupę :D zrozum, że odbyt jest od wypróżnień 🖐️

Gość gość
Ja. Tez mam problemy fizjologiczne ale nie boje sie i nie wstydze swojego meza dlatego zawsze powiem mu i cos zaradzimy

Gość gość
Bo dupa jest od srania!!!

Gość gość
bo w ciazy tak jest i lepiej niech ci tam nie wsadza bo tam jest siedlisko bakteri i potem ci te bakterie wprowadzi do pochwy swoim instrumentem i zakazisz sobie ciaze w ogole opowiedz co cie motywuje w d**e bo przeciez to boli i jest nieprzyjemne dla niego tylko to robisz?

Gość gość
nieźle musisz być rozjechana, że on tylko du/py się dopomina :O

Gość gość
Jak masz rozwolnienie to śmiało możesz anal uprawiać, mezulek będzie miał lepszy poślizg. Powodzenia i niezapomnianych wrażeń!

Gość gość
Widzę, że tu tylko Cię krytykują. Jestem w ciąży i mam ten sam problem. Mojemu mężowi mówię po prostu "Nie bo jest brudno", albo "nie o nie byłam dziś w tej sprawie w toalecie". Rozumie co mam na myśli. Wie, że od początku ciąży mam zaparcia przeplatane z biegunkami. Nie wstydzimy się swojej fizjologii. A co do wrednych komentarzy. Jedne kobiety nie lubią i boleśnie odczuwaja seks analny, a drugie go lubią, ba nawet bez problemu szczytują. Ja należę do tych drugich. Codo bólu i higieny to istnieje cos takiego jak rozluźniająca gra wstępna, lubrykanty i prezerwatywy, które osobiście stosuję "na wypadek, gdyby nie było tak czysto jak myślałam". Ból podczas seksu analnego jest bardzo często związany z blokadą psychiczną, wtedy kobieta sie bardziej zaciska. Każdy lubi co innego, dlatego nie widzę powodu by krytykować kogoś za to, że uprawia taki seks, a takiego nie.

Gość gość
pytam bo ja lubie seks ale nie probowalam nigdy w dupsko, jak wspominalam mojemu powiedzial zenie ma mowy bo nie jest pedalem

Gość gość
Ból podczas seksu analnego jest bardzo często związany z blokadą psychiczną xxx bo normalni ludzie tyłkiem srają, a nie wpychają tam sobie różnych rzeczy. Może do dziurek w nosie czy uszach też fajnie jest włożyć penisa?

Gość gość
Gościu z 16:58 Jeżeli i ja i mąż to lubimy, godzimy się na to i mamy z tego przyjemność, to jaki Ty masz problem z tym, co robię w łóżku i jakie masz prawo oceniać czy jestem normalna czy nie? Przecież skoro to nie dla Ciebie to nie każę Ci się tyłkiem nabijać na siłę. Po prostu odpowiadam autorce wątku i Tobie nic do tego. Akurat przez pół ciąży seks waginalny był z powodu problemów z szyjką macicy u nas zabroniony. Druga możliwość okazała się w moim przypadku zbawienna, bo libido mi wariowało tak bardzo, że dochodziłam przez sen.

Gość gość
no nie wiem sa rozne zboczenia, zoofilia i nekrofilia itd jasne jak ktos lubi co komu do tego, jak ktos woli z koniem lub psem co komu do tego jak mu dobrze, prawda?

Gość gość
Przecież nikt tu Ci nie doradzi w takiej sprawie, przeczytały tylko hasło seks analny i juz zaczęły piac członkinie kółka gospodyń wiejskich pod wezwaniem Maryi Niepokalanie Poczetej.

Gość gość
Jasne, jak ktoś brzydzi się analem to od razu jest dziewcą co lubi tylko po bożemu. Śmieszne myślenie.

Gość gość
Jak można porównać krzywdzenie dzieci, zwierząt czy bezczeszczenie zwłok do zgodnego seksu małżeńskiego za obopólną chęcią i przyzwoleniem? Jeżeli już stosujesz jakieś porównania, mające udowodnić, że jest coś ze mną nie tak, to używaj takich, które by były analogicznie trafne, a nie sięgaj po argumenty dotyczące przestępstw na tle seksualnym. Bo jak na razie udowadniasz, że Ty masz z czymś problem. Na pewno z logicznym myśleniem.

Gość gość
nie prawda seks malzenski to jest wg odpowiednich zasad tzn do seksu jest jedna dziura, jak zrobisz trojkat i zaprosisz paienke czy goscia z zewnatrz to tez jes seks malzenski bo oboje sie na to zgadzaja> twoj ma zma jakies ciagoty pedalskie i dlatego lubi d**e uwazaj zeby cie nie zdradzil z jakis fagasem, sory ale spokojnie mozna to porownac do zoofili

Gość gość
zreszta jak wolisz zeby ci bzykal o***t to twoja sprawa ja lubie w dziure do tego przystosowana a nie w ta od srania, tylko uwazaj zeby ci bakterii nie wprowadzil

Gość gość
Chciałam napisać, że macie straszny ból dooopy, ale chyba nie powinnam. :D Ale........co komu do domu, jak chałupa nie jego. Chcą to uprawiają, proste.

Gość gość
To jest dopiero obrzydliwe- baba z brzuchem i kuta/sem w d***e. Szkoda gadać.

Gość gość
Klasyczny problem z d.u.p.y. :D

Gość gość
Witam, jestem w 11 tygodniu ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie w krzyżu :( czy któraś z Was tak miała? czy to normalne? proszę o odpowiedź, wizytę mam dopiero za 3 tygodnie.

Gość gość
Problem jest konsekwencją takiego seksu, prędzej czy później takie się zaczynają.