Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajmujecie opiekunkę do dzieci na wesela?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie ponieważ u mnie na weselu będzie sporo dzieci z tego względu, że rodzice nie mają ich z kim zostawić. No a chciałabym żeby rodzice mogli się swobodnie bawić. Co myślicie o wynajęciu opiekunki, która zajmie się dziećmi podczas wesela i zorganizuje im czas? Wynajmowałyście może kogoś takiego? Jakie macie doświadczenia?

Gość gość
Wynajmowałam w Warszawie,SUPER:-)

Gość gość
A ile płaciłaś? I gdzie szukałaś takiej osoby?

Gość gość
up też mnie ciekawi ten temat

Gość gość
jeśli wynajmiesz opiekunkę, to weź pod uwagę, że będziesz musiała tym dzieciom zapewnić nocleg... "sporo dzieci z tego względu, że rodzice nie mają ich z kim zostawić" jasne... nikt nie ma rodziny ani kasy na opiekunkę?

Gość gość
animatorka to dobry pomysł, polecił nam to rozwiązanie dj Maciej Wilkanowski, który robił nam oprawę muzyczną (www.djmw.pl). Ale od razu rozwiązaliśmy to krótko: ona pracowała w kąciku do 22 - wyliczyliśmy, ze tyle maksymalnie wytrzymają te najmniejsze dzieci, potem dzieci mają iść spać i rodzice je kładą. I się sprawdziło, chociaż trochę zachodu było, żeby wszystko tak ustawić, niektórzy goście myśleli, że jak będzie opiekunka, to oni będą mieli dzieciaka z głowy i będą mogli sobie chlać do białego rana. W sumie dobrze, jedna kuzynka męża nie przyjechała ("warunki niegodne", czaicie bezczelność?!), na jej miejsce wcisnęłam swoją koleżankę

Gość gość
nie miejcie dzieci i nie lazcie po weselach i spokoj

Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z animatorem / opiekunką na weselu :)