Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajacapytanie20

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość zadajacapytanie20

Witam. Mam 20 lat. W ostatnim czasie stalo sie cos bardzo dziwnego. W ciagu dwóch tygodni trzem osobom snilo sie, ze jestem w ciąży. Nie przejmuje się za bardzo snami, ale powiedzcie mi czy to nie jest dziwne? Sen o ciąży niby jej nie oznacza tylko jakies szczęście, ale zaniepokoiło mnie to, ze osoby o tym snily w tak krótkim czasie. A najgorsze jest to , ze na jednego dnia ( jakiś w tym miesiącu) zapomnialam wziac jednej tabletki z poczatku opakaowania i wzielam ja dopiero na drugi dzien co oznacza zmniejszenie skutecznosci tabletek . Co o tym myślicie? Od razu przepraszam za kategorie. Pewnie jest zla. Z góry dzieki:)

Gość gość
za 2 tyg rodzisz :D

Gość gość
tak jest zła, nie przepraszaj tylko nie pisz

Gość gość
Raczej nie

Gość gość
Nie. Pominięcie jednej tabletki nie powoduje ciąży, a sny interpretuje się na opak.

Gość gośćula
właśnie ci zrobiłam usg online , ciaza doskonale sie rozwija :)

Gość zadajacapytanie20
Hahahahaha czemu sie ze mnie śmiejecie? Pomimelam jedna tabletkę, jedna z pierwszych. Według ulotki pominiecie tabletki z pierwszego rzędu oznacza, ze trzeba ta tabletkę wziac najszybciej jak sie da. Przez następny tydzień trzeba używać prezerwatyw i jezeli w tygodniu poprzedzającym pominiecie tabletki byl stosunek trzeba udać sie do lekarza, bo jest możliwość ciąży. A te głupie sny tylko mnie poryły