Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie dla psa kiełbasa

nie umiem się w tobie odkochać, czaisz lovelasie?

Polecane posty

-Kochasz go nadal prawda? - Skąd Ci to przyszło do głowy?! - Widzę, wciąż gdy słyszysz jego imię błyszcza Ci się oczy Uśmiechasz się tak specyficznie i nabierasz rumieńców. - To wspomnienia. Ale tak kocham go. - To mu to powiedz! - żeby miał mnie za idiotkę? i jeszcze miał satysfakcje ze wygrał?o nie. - to chcesz żeby tak odszedł? być może na zawsze? z inna?! - jeśli to da mu szczęście to tak. - aj niech żałuje , ze tego nie słyszy , idiota nie wie co stracił.

- ale jesteś głupia! - dlaczego? - ja wiem, że Ty się nigdy do tego nie przyznasz.. ale znam Cię i wiem, że go dalej.. - zamknij się do cholery. w d***e mam to co czuje.

Ciekawa jestem komu teraz wciskasz te swoje"bajeczki".może będzie mądrzejsza ode mnie i od razu się na Tobie pozna i to ona powie Ci to słodkie "s********j z mojego życia ". ooo tak, chciałabym zobaczyć wtedy Twoją minę i poznać Twoje myśli..Nie chce być wredna ale to by było satysfakcjonujące . Ciekawe czy ją też tak całujesz..z tą swoją pieprzoną delikatnością i charyzmą ... może ona też kiedyś ugryzie Cię w język jednak z taką siłą , że nie będziesz mógł kłamać przez tydzień.. Ciekawe czy na nią też tak patrzysz..z tym płomieniem i błyskiem w oczach..może ona kiedyś też się w nie zapatrzy jednak robiąc minę "kota ze Shreka " pokarzę też swoje pazurki i porysuję Ci tą Twoją uroczą buźkę ..nie życzę Ci źle ale ten widok byłby całkiem zabawny.. Ciekawe czy nosisz ją na rękach i ściskasz mocno jej dłoń ... może ona ściskając Twoją , uśmiechnie się żeby potem zadać Ci cios poniżej pasa..nie jestem mściwa ale chciałabym żebyś wiedział jak ja się czułam,gdy ty to robiłeś...

Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.?

Wariatek się nie kocha. Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki. I w końcu przestają być potrzebne. Są za głośne. I niewielu wie, że one też mają uczucia. I potrafią płakać. Wariatek się nie kocha. Nie od tego są. Może za mało im zwyczajności po prostu? Bo z wariatką trudno jest długo wytrzymać.Może dlatego są niekochane? Wariatek się nie da pokochać. Tak prawdziwie. Do bólu. Wariatki zawsze będą tylko wariatkami.