Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak jezdzic na rowerze...

Polecane posty

Gość gość

aby wyrobic sobie forme na dluzszy dystans ( 20-30km) .Strasznie szybko sie mecze i bolą mnie nogi.. Macie jakies rady? A jesli trzeba po prostu jezdzic, jezdzic i jezdzic to w jakim czasie moge sobie tą forme wyrobic, zeby przynajmniej te 20km nie sprawialo mi az takiej trudnosci jak sprawia mi teraz :o ?

Gość gość
heej

Gość gość
jeździć dużo pod gorke :)

Gość gość
Oprócz roweru Ćwicz ,, na sucho,, mięśnie nóg w domu. Po miesiącu bedziesz śmigać 20 km bez problemu...

Gość gość
zaczelam biegac ostatnio, narazie bioegam 4 razy w ty po 30 min, tez mnie nogi po tym bolą, mam nadzieje ze sie wyrobie . Dziekuje za odp;)

Gość gość
a jaki dystans pokonasz przez te 30 min?

Gość gość
nie wiem, bo nie mam krokomierza, ale niedaleki, biegam bardzo wolno zeby spalic tkanke tluszczową, mysle ze w 30 min jakies 2km

Gość gość
jak masz mozliwosc to zainstaluj sobie na tel endomondo, ja dzisiaj w 35 minut pokonalam 5 km. tez zalezy mi na zrzuceniu kilku kg ale to tak ciezko :(

Gość prawictwo pospolite 137
rower nie sluzy do odchudzania .. Ja jezdziłem duzo na rowerze i nie zrzuciłem nawet 1 kg .. Raz zrobiłem na mojej kolarce 170 km w ciągu jednego dnia jazdy .. Jechałem kilka godzin

Gość gość
no wlasnie nie mam mozliwosci. Planuje kupic sobie krokomierz z pulsometrem, 2w1. polecasz jakis konkretny?? Ja sie kompletnie nie znam na tym, nie chce zeby jakis sprzedawca wcisnął mi badziew...

Gość gość
ja w wakacje jezdzilam do pracy rowerem 30 km (w jedna strone 15 km), nie schudlam nic ale nogi ladnie wygladaly przynajmniej

Gość prawictwo pospolite 137
co do biegania , to rzeczywiscie jest skuteczne na odchudzanie , ale niektórzy twierdzą ze niszczy stawy . Więc zalecają raczej szybkie marsze niż biegi

Gość gość
niestety nie znam sie na krokomierzach, kiedys do zakupow dostalam gratis jakis ale taki badziew ze wyladowal w koszu

Gość gość
szybki marsz...mnie zawsze po nim łapie kolka a po tr****ie nigdy :)) takze nie przezuce sie napewno:)

Gość gość
tr****ie...hm, czemu zagwiazdkowany? :)

Gość gość
t ********* i e :))

Gość gość
jak szybki marsz to polecam nordic walking, pobieglam dzisiaj pierwszy raz od dluzszego czasu ale dalam rade tylko i wylacznie dlatego ze smigam z kijkami :)

Gość gość
t.*********.i.e :)))